Emergency Manned Reconnaissance Aircraft Trust til TAI

nødbemandede efterforskningsfly overdraget korpuset
nødbemandede efterforskningsfly overdraget korpuset

Turkish Aerospace Industries (TAI) fortsætter med at designe fremtidens fly, producere strukturelle dele til verdens luftfartsgiganter og F & U-aktiviteter uden afbrydelse som det førende luftfartsselskab i vores land.


TAI udfører også modernisering af eksisterende fly i overensstemmelse med styrkenes anmodninger, og med hensyn til logistisk støtte udfører det aktiviteter for at holde Emergency Manned Reconnaissance Aircrafts (AIKU) i fortegnelsen over de væbnede styrker klar til at flyve på 365/7/24 basis. I denne sammenhæng yder TAI logistisk støtte til de væbnede styrker i spørgsmål såsom vedligeholdelse, reparation og vedligeholdelse af AİKU'er, der tilhører de væbnede styrker, sender og modtager dem til flyvningen, vedligeholdelse før, mellem og efter flyvningen.

Foruden at udføre aktiv tjeneste i kampen mod terrorisme udfører de tyrkiske væbnede styrker også aktiviteter i nødsituationer såsom eftersøgning og redning, jordskælv og oversvømmelse og er blevet betroet det erfarne hold fra tyrkiske luftfartsindustrier siden 2018. TAI udfører vedligeholdelses-, reparations- og vedligeholdelsesaktiviteter på fly og leverer fortsat logistikstøttetjenester til AIKU-fly. TAI udfører rekognosceringsflys logistikaktiviteter i de væbnede styrkers opgørelse som en enkelt kilde, og TAI opererer døgnet rundt i 7 dage med sit erfarne tekniske personale.

I mange provinser i Tyrkiet vedligeholdelses-, reparations- og vedligeholdelsesaktiviteter, som kan udføre TAI, fortsætter logistiktjenester som vores lands behov ud over produktudvikling med at opnå en vellykket drift.

 


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer