Northern Marmara Highway Project vil lette transporten af ​​Marmara-regionen

nordmarmara motorvejsprojekt letter transporten af ​​marmararegionen
nordmarmara motorvejsprojekt letter transporten af ​​marmararegionen

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sagde: ”Vi tilbyder verdens højeste kvalitet, længste 4-sporet motorvejstunneler i drift. "Marmara Highway Project vil være en gylden halskæde, der starter fra Sakarya, fra den nordlige del af Istanbul til Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa og Kocaeli, og bæres i Marmarahavet."


Minister Karaismailoğlu foretog undersøgelser på Northern Marmara Motorway Project Izmit-Akyazı Line byggeplads.

"Det vil lette transporten af ​​Marmara-regionen, der er vært for de største industriområder"

Minister Karaismailoğlu, der undersøgte byggearbejderne på den nordlige Marmara-motorvej på stedet, sagde, at den nordlige Marmara-motorvej ikke kun er en motorvej; Han understregede, at det også er et skæringspunkt i vej-, jernbane- og lufttransport. Karaismailoğlu sagde: "Vores 398 km nordlige Marmara Highway vil lette transporten af ​​Marmara-regionen, som er vært for de største industriområder, og giver en høj standard, sikker, kvalitet og uafbrudt transport."

"Vi åbner TEM İzmit-1-TEM-Akyazı-krydsene i slutningen af ​​dette år."

Minister Karaismailoğlu mindede om, at byggearbejderne på den nordlige Marmara-motorvej startede i 2013, ”Vi har hidtil gennemført 321 kilometer til tjeneste for vores folk. "Vi vil tage i brug projektets afslutning mellem TEM Izmit-73 Junction, den 6 kilometer lange sektion af den cirka 68 kilometer lange 1. sektion af Kurtköy-Akyazı-projektet og TEM-Akyazı-krydsene i slutningen af ​​dette år."

"Transport fra Istanbul til Kocaeli og Sakarya provinserne vil være meget lettere"

Minister Karaismailoğlu erklærede, at med åbningen af ​​6. sektion åbnes en ny hurtig, sikker og behagelig transportkorridor som et alternativ til TEM-motorvejen og D-100-motorvejen, som stadig er udsat for høj trafikmængde; Han sagde: ”Vi sætter verdens længste 4-sporet motorvejstunneler i højeste kvalitet i drift. Transport fra Istanbul til provinserne Kocaeli og Sakarya, som er intense industrielle og industrielle zoner, vil være meget lettere. Marmara Highway Project bliver en gylden halskæde, der starter fra Sakarya og bæres i Marmarahavet fra den nordlige del af Istanbul til Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa og Kocaeli. "

Han foretog observationer i Izmit Tunnel Business Center

Minister Karaismailoğlu, som også besøgte Izmit Tunnel Operation Center efter Izmit-Akyazı-linjens inspektioner, modtog oplysninger fra myndighederne om det udførte arbejde. Da Karaismailoğlu mindede om, at vedligeholdelseskontrol og overvågning af 9,5-bane 4 tunneler med en samlet længde på 4 km blev udført ved Izmit Tunnel Operation Center, sagde beredskabsteamene, der betjener 7 × 24 for at sikre vedligeholdelse og reparation af veje i tunnelen og tunnelområdet og for at sikre trafiksikkerhed og for at gribe ind i mulige ulykker. , sagde vedligeholdelses- og reparationshold, vejbesætningsmedlemmer og brandvæsener.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer