Nye Coronavirus-tiltag fra IMM

nye coronavirus-foranstaltninger fra ibb
nye coronavirus-foranstaltninger fra ibb

IMM tog en række foranstaltninger, der skulle gennemføres fra torsdag den 19. november for at forhindre stigningen i udbredelsen i Istanbul, hvor Covid 19-epidemien var mest intens. I tråd med anbefalingerne fra IMM Scientific Advisory Board blev åbningen af ​​ISMEK-kurser, som er planlagt til at starte ansigt til ansigt-uddannelse, udsat til et senere tidspunkt. Det blev besluttet at holde IMMs kulturcentre lukket og lukke alle museer samt IMM-sportsfaciliteter, der drives af SPOR ISTANBUL. Scenekunst med et publikum vil blive udført online i indendørssalen.


Istanbul Metropolitan Kommune tog nogle foranstaltninger inden for rammerne af IMM's Scientific Advisory Boards anbefalinger for at forhindre spredning af Covid-19-epidemien både i samfundet og blandt dets ansatte. Det blev understreget, at beslutningen, der vil blive gennemført fra torsdag den 19. november, ikke påvirker kommunens tjenester, som skal fortsættes. Inden for rammerne af foranstaltningerne afgav IMM, der begyndte at arbejde eksternt og skiftevis fra 9. november, til offentligheden om de trufne beslutninger og spørgsmålet:

”Covid 19-udbruddet spreder sig fortsat hurtigt som en anden bølge globalt. Desværre er epidemien begyndt at sprede sig hurtigt i vores land og oversteg endda dens effekt i april-marts-perioden, ifølge videnskabelige udtalelser.

Kære sundhedsminister Dr. Ifølge Fahrettin Kocas udsagn er byen, hvor epidemien er mest intens i vores land, Istanbul. Følgelig forekommer ca. halvdelen af ​​antallet af sager og dødsfald i Istanbul. Lignende data gælder også for medarbejderne i IMM og dets datterselskaber. På trods af alle de foranstaltninger, vi har truffet for at beskytte vores medarbejdere og borgere, fra februar, hvor den første officielle sag endnu ikke er kommet ind i vores land, indtil i dag, er Covit-2000-testene af ca. 19 ansatte i IMM og dets tilknyttede medarbejdere positive. Derudover er vores 1322-personale også under karantæne.

Procedurer til påvisning af patienter og karantæneprocesser tager tid. F.eks. Detekteres personale, der ikke viser symptomer på sygdommen, kun ved rutinemæssige tests, hvilket øger risikoen for at sprede transmission, indtil det personale, der betjener offentligheden, identificeres. Når vi tilføjer det personale, der ikke er egnet til at arbejde i formandskabets cirkulære, er det desuden åbenlyst, at der er et alvorligt tab af arbejdsstyrken.

I denne sammenhæng blev IMM's henstillinger fra IMM's videnskabelige råd for at forhindre spredning af forurening både i samfundet og blandt medarbejderne og for at forhindre serviceforstyrrelser nøje undersøgt, og følgende beslutninger blev taget:

  1. Åbningen af ​​ISMEK-kurser, hvis registreringsperiode fortsætter og planlægges at begynde ansigt til ansigt-uddannelse snart, er blevet udsat til et senere tidspunkt. Onlinekurser fortsættes i visse områder.
  2. Videnskabelige data peger på gymnastiksale og puljer som områder, hvor forurening spredes hurtigt. Ved denne lejlighed blev det besluttet at lukke de faciliteter, der ejes af IMM og drives af vores SPOR ISTANBUL-tilknyttede virksomhed.
  3. Kulturcentre forbliver også lukket.
  4. Det blev besluttet at udføre online scenekunst i den indendørs hal.
  5. Det er besluttet at lukke alle museer, der tilhører IMM, og som ikke er omfattet af friluftsområdet.

Parallelt med de yderligere skridt, som vores regering skal tage inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​epidemien, vil dimensionerne af lukningen udvides yderligere. I denne sammenhæng vil alle andre procedurer, der tilhører kommunen, og som skal fortsættes, fortsætte deres rutinemæssige aktiviteter.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer