Nyt Coronavirus-cirkulær fra indenrigsministeriet! Ny ordning for hoteller og restauranter

nyt koronaviruscirkulær fra indenrigsministeriet til hoteller og restauranter
nyt koronaviruscirkulær fra indenrigsministeriet til hoteller og restauranter

Til de 81 provinsielle guvernører for indenrigsministeriet Restauranter i overnatningsfaciliteter sendte et cirkulær om emnet. I cirkulæret over hele verden og især i spredningen af ​​det epidemiske coronavirus, der oplever en hurtig stigning i Europa og en stigning i antallet af patienter set i Tyrkiet og sagen blev nævnt.


Det blev mindet om, at med de cirkulærer, der blev sendt til provinserne før, blev de grundlæggende principper for den kontrollerede sociale livsperiode, såsom rengørings-, maske- og afstandsregler samt epidemiens forløb og mulige risici, bestemt og rapporteret til guvernørskabet ved at bestemme nye regler og foranstaltninger, der skal følges for alle livets områder.

Med dette cirkulære spiser og drikker steder som restauranter, restauranter, konditorier, caféer, cafeterier 10:00 til 20:00 mellem åbningstiderne for restaurant-, restaurant- eller online madbestillingsvirksomheder, som kun kan være åbne for at levere takeaway eller take-away-service. Fra 20:00 Bagefter blev det anført, at det blev anført, at pakkeservice kun kunne leveres via telefon eller online ordre.

På den anden side offentliggøres principperne for, hvordan restauranter og restauranter på hoteller og overnatningsfaciliteter kan fungere, af vores ministerium. Ofte stillede spørgsmål 9. Det blev anført, at det blev forklaret i artiklen.

Bemærk dog, at nogle hoteller og / eller indkvarteringsfaciliteter overtræder reglerne for restauranter og restauranter, folk, der ikke opfylder kravene, får adgang til restauranter eller restauranter inden for hotellet eller indkvarteringsfaciliteten, eller for at overvinde begrænsningerne tilbydes musikpakker underholdningsprogrampakker til salg. trak sig tilbage.

I denne retning

1. Restauranter eller restauranter på hoteller og indkvarteringsfaciliteter, der er undtaget fra begrænsningerne for spisesteder og drikkesteder, vil kun være i stand til at levere cateringtjenester til boligkunder.

2. Restauranter eller restauranter på hoteller og indkvarteringsfaciliteter har ikke tilladelse til at sælge via afhentning.

3. Inspektionsaktiviteterne for disse steder intensiveres og effektiviteten øges.

4. I inspektioner udført af politimyndigheder, kunder i restauranter eller restauranter på hoteller og indkvarteringsfaciliteter Lov om identitetsrapportering Det vil helt sikkert blive kontrolleret, om det er blandt de mennesker, der er blevet underrettet inden for rammerne af.

5. Lov om identitetsrapportering Det vil blive kontrolleret, om der er nogen uoverensstemmelse mellem de meddelelser, der foretages inden for rammerne af hotellet, og indkvarteringsfaciliteternes egne optegnelser.

6. Timer i restauranter, restauranter og andre haller på hoteller og overnatningsfaciliteter Fra 22.00 Ingen musikudsendelse (inklusive live musik, optagelse osv.) Vil blive foretaget under nogen omstændigheder.

Beslutningerne truffet af de provinsielle / distrikts generelle hygiejnestyres tages hurtigst muligt af guvernørerne og distriktsguvernørerne i overensstemmelse med de 27. og 72. artikler i den generelle hygiejnelov i overensstemmelse med de ovennævnte principper, og ingen forstyrrelse vil blive forårsaget i gennemførelsen.

En administrativ handling vil blive truffet i overensstemmelse med de relevante artikler i den generelle hygiejnelov og lov om turismeincitamenter for de hoteller og indkvarteringsfaciliteter, der viser sig at handle i strid med de fastlagte principper eller fungere som underholdningssteder.

Nødvendig retssag vil blive indledt inden for rammerne af artikel 195 i den tyrkiske straffelov vedrørende den adfærd, der udgør kriminalitet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer