Offentlig transport er sikker for Covid

offentlig transport sikker med hensyn til covid
offentlig transport sikker med hensyn til covid

Ifølge rapporten fra International Public Transport Association-UITP har Covid-19-krisen vist, hvor vigtig offentlig transport er for basale tjenester. Under indskrænkningen blev den offentlige transportforsyning bevaret rundt om i verden for at give transport til frontlinjearbejdere.


Vi anerkender alle vigtigheden af ​​evidensbaserede beslutninger vedrørende alle aspekter af bytransport og deres indvirkning på livskvaliteten. Med hensyn til sikkerhed vedrørende Covid-19 er der flere videnskabelige undersøgelser og empiriske analyser, der viser effektiviteten af ​​offentlige transportsystemer sammenlignet med andre offentlige og private steder.
For at give et eksempel fra nogle få undersøgelser:

Robert Koch-Institut (Tyskland): Data fra en artikel offentliggjort i Epidemiologisk Bulleting 2020 viser, at kun 0,2% af sporbare udbrud i Tyskland er relateret til transport og involverer færre mennesker end dem i de almindeligt berørte miljøer pr. Udbrud.

Santé Publique France (French Public Institute for Health Information), data indsamlet mellem 9. maj og 28. september 2020: Kun 19% af Covid-1,2-klynger er forbundet med transport (land, luft og hav). Det stammer hovedsageligt fra arbejdspladser (24.9%), skoler og universiteter (19.5%), sundhedsfaciliteter (11%), midlertidige offentlige og private begivenheder (11%) og familiesammenkomster (7%).

Analyse foretaget af den britiske jernbanesikkerhedsorganisation (RSSB) har vist, at risikoen for at fange Covid-19, når man rejser med tog, er 11.000 ud af 1 ture. Dette svarer til mindre end 0.01% chance for at blive dræbt i en trafikulykke. Med en ansigtsmaske falder dette til 20.000 pr. 1 ture, dvs. 0,005%.

Rapporten hævder også, at byer og lande reagerer på kortsigtede nødsituationer, men dette skal nu gå ud over dette, UITP hævder, at vi skal sikre overlevelsen af ​​offentlig transport og udnytte denne enestående mulighed for at omforme vores byers fremtid for industrien, det økonomiske og sociale liv. Offentlig transport som en vigtig søjle rapporterer, at den er stærkt knyttet til miljøforbedringer, både på kort og lang sigt, med mange andre udfordringer (klima, sundhed, social integration, trafiksikkerhed osv.), Der ikke kan imødekommes uden en klar prioritet. Selvom de ikke havde erfaring med at håndtere sundhedskrisen, viste de ekstremt hurtig reaktion på situationen og viste en stor ansvarsfølelse over for deres personale og det samfund, de tjener. I erkendelse af at det er et nyt handlingsområde for UITP viser adskillige videnskabelige undersøgelser og empirisk analyse, at offentlig transport er meget mindre risikabel end andre offentlige steder eller private møder. Baseret på videnskabelige fund og praktisk erfaring, der findes i dag, viser UITP-rapporten, at offentlig transport træffer passende foranstaltninger for at reducere disse risici til et håndterbart og acceptabelt niveau for passagerer. UITP understregede, at der er behov for yderligere bestræbelser for stærkt at kommunikere fordelene ved offentlig transport til samfundet og genoprette borgernes tillid.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer