Omfattende aktivitet til trafik og fodgængersikkerhed i Mersin

omfattende aktivitet for trafik og fodgængersikkerhed i Mersin
omfattende aktivitet for trafik og fodgængersikkerhed i Mersin

Under ledelse af Ersan Topçuoğlu, leder af Mersin Metropolitan Kommunes transportafdeling, er der en indsats for at sikre det maksimale niveau for trafik og fodgængers sikkerhed i byen. Metropolitan-hold udfører omfattende undersøgelser på gader og gader for at gøre de slidte og slettede vejlinjer synlige.


Siden 2019, som er blevet erklæret som "fodgængerprioritetsåret" med sloganet "Prioritet er liv, prioritet er fodgænger", har Metropolitan Kommune fortsat sine aktiviteter i andre distrikter såvel som centrale distrikter og prioriteret sikkerhed for fodgængere og trafik.

Arbejdet blev udført på snesevis af punkter i Tarsus

Holdene tilknyttet Metropolitan Kommunes transportafdelings trafikafdelingsdirektorat lavede tegninger for at sikre en sikker strøm af trafik med termoplastisk og gul kold vejlinje på Tarsus centrum og mange tilknyttede kvarterer.

Inden for værkerne er fodgængerfeltlinierne lavet med maling med to komponenter. Glaspulver drysses over malingslinjerne for at gøre det klart. På denne måde får linjerne et slående udseende både om natten og om dagen. På denne måde får chauffører kørsel sikkert.

Metropolitan-hold, der har tegnet ca. 30 kilometer veje på snesevis af boulevarder og alléer i Tarsus, især de centrale veje som Ümit Yaşar Oğuzcan Avenue, Kasım Ekenler Boulevard, Blue Boulevard, Gazi Paşa Boulevard, Atatürk Street, Ali Menteşoğlu Avenue, Adana Street, Tarsus og Çamlıayla Han anvendte en dobbeltkomponent fodgængerovergang på tegnet på bueovergange foran 62 skoler i alt.

Metropolitan-hold, der arbejdede på arrangementet af 10 skolegangsovergange og fodgængerovergange i Çamlıyayla og 91 i Tarsus, installerede 430 stykker afgrænsere uden bund, 750 stykker plader og 560 stykker omega-poler.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer