Pandemi og ensomhed vil blive drøftet på det internationale ensomhedssymposium

pandemi og ensomhed vil blive diskuteret på det internationale ensomhedssymposium
pandemi og ensomhed vil blive diskuteret på det internationale ensomhedssymposium

Hovedemnet for det internationale symposium om ensomhed, der afholdes for anden gang i år på Üsküdar University, er "Pandemi og ensomhed".


De inviterede foredragsholdere til symposiet, der afholdes 4-5. December 2020, er forskere, akademikere, journalister og kunstnere, der vil mødes for at yde bidrag fra forskellige områder fra Tyrkiet og udlandet. Hver højttaler præsenterer vigtige diskussioner og rejser vigtige spørgsmål ved at tage sig af ensomhed inden for rammerne af pandemien fra sit fagfelt og sit eget perspektiv.

International Loneliness Symposium, der arrangeres for anden gang i år af Üsküdar University, afholdes under titlen "Pandemic". Virkningerne af pandemiprocessen på ensomhed vil blive diskuteret i alle aspekter.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan vil behandle spørgsmålet om "Familier og ensomhed"

Om, at ensomhed er den største effekt af pandemien, der påvirker hele verden, grundlægger Üsküdar University grundlæggende rektorpsykiater Prof. Dr. Nevzat Tarhan holder sin præsentation med titlen "Familier og ensomhed" i symposiets første session.

Prof. Dr. Ebulfez Süleymanlı vil forklare "Corona Ensomhed"

Üsküdar Universitetsleder for sociologisk afdeling og symposiekoordinator Prof. Dr. Ebulfez Süleymanlı foretager evalueringer med sin præsentation med titlen "Corona Loneliness".

De vil forklare de psykologiske virkninger af pandemien

I symposiets første session, Assoc. Dr. Gül Eryılmaz, "Ensomhed i forholdet"; Assoc. Dr. Emel Sarı Gökten, “Unge ensomhed og K-pop”; Ekspertpsykolog Çiğdem Demirsoy vil deltage med sine præsentationer med titlen "Effekten af ​​pandemi på ensomhed i familien" og ekspertpsykolog Aslı B. Bhais, "Forholdet mellem afhængighed-ensomhed".

Pandemi og ensomhed vil blive behandlet fra alle sider

Üsküdar University Fakultet for humaniora og samfundsvidenskab Dekan Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan holder en tale om "Political Psychology of Solitude". Üsküdar University NPİSTANBUL Brain Hospital Psychiatrist Prof. Dr. Nesrin Dilbaz, ”Avancerede aldersrisici i pandemi: Er ensomhed et valg? Uønsket resultat? ”; Fra Üsküdar University, Dr. Mert Akcanbaş vil yde betydelige bidrag med sine præsentationer med titlen "Global usikkerhed og ensomhed" og psykolog İdil Arasan Doğan, "Ensomhed i alderdommen og social støtte".

Prof. Dr. Erol Göka: "Ensomhed og længsel"

Psykiater Prof. Dr. Erol Göka vil i sin tale med titlen "Ensomhed og længsel" diskutere forholdet mellem ensomhed og længsel ved også at tage fat på pandemiprocessen.

Prof. Dr. İbrahim Sirkeci vil tale om "Pandemien og isolationen af ​​indvandrere"

Professor i London Regent's University. Dr. I sin præsentation med titlen "Pandemi og isolering af indvandrere" vil İbrahim Sirkeci understrege, at den periode, hvor grænserne er lukket på grund af coronavirusepidemien og økonomier er gået i stå, er en meget vanskelig proces for flygtninge og indvandrere.

Prof. Dr. Gönül Bünyatzade: ”Ensomhed og kreativitet

Professor i Aserbajdsjans nationale videnskabsakademi. Dr. Gönül Bünyatzade "Ensomhed og kreativitet", en akademiker fra Montréal University, Canada. Floris Van Vugt vil i sin præsentation med titlen "Promoting Interpersonal Intimacy in Video Conferencing by Moving Synchronously" diskutere vigtigheden af ​​at kommunikere, lytte og forstå i nutidens verden, hvor fremmedgørelse og segregering øges, og hvordan dette kan opnås i onlineforbindelser.

Dr. Orhan Aras: "Europas pandemi og test af ensomhed"

Deltager i symposiet fra Tyskland, forfatter Dr. I sin tale med titlen ”Europas pandemi og udfordring af ensomhed” vil Orhan Aras have en komparativ diskussion ved at nævne den forskellige opfattelse og forskellige aspekter af ensomhed. Prof. Dr. Mehmet Akif Okurs "Ensomhedens politiske økonomi og det tyrkiske hus: Fra pandemien til hvor?" På symposiet deltager han med sin præsentation med titlen St. Petersburg Bekterev Medical Center, psykolog Dr. Olga Rubçova vil i sin præsentation med titlen "Verden i perioden med pandemi: angst og depression" henlede opmærksomheden på tilstanden af ​​ekstrem stress hos mennesker under karantæneprocessen.

Ensomhed og pandemi vil blive vurderet ud fra alle aspekter

Journalist Özay Şendir, "Pandemisk ensomhed og medier"; Fotograf, instruktør og manuskriptforfatter Murathan Özbek vil i sin tale med titlen "Pandemi, kunst og ensomhed" diskutere forholdet mellem ensomhed og pandemi i en anden dimension end kunstvinduet.

Fra Kirgisistan Tyrkiet Manas University professor Dr. Jyldyz Urmanbetova, "Social udstødelse og ensomhed i sammenhæng med kreativitet"; Dr. Baver Demircan, "Ensomhed: Kunne pandemi være en mulighed?"; Fra det russiske formandskabsakademi for national økonomi og offentlig administration, Assoc. Dr. Kristina Ivanenko, "Ny ensomhed: Hvordan har pandemien ændret de sociale relationer?" Dr. Cihan Ertan og forskningsassistent Özge Sarıalioğlu holder deres præsentation med titlen "When the Scene is Closed: the COVID-19 Pandemic and the Ensomness Experiences of Performing Arts Actors".

De, der ønsker at følge symposiet, vil kunne deltage i symposiet online ved at registrere sig på siden Üsküdar University Loneliness Symposium.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer