Borgmester İmamoğlu afgiver Channel Istanbul-erklæring

præsidenten imamoglu afgav erklæringen fra kanalen istanbul
præsidenten imamoglu afgav erklæringen fra kanalen istanbul

Præsident Ekrem İmamoğlu fra Istanbul Metropolitan Kommune (IMM) afgav en skriftlig erklæring inden for rammerne af den undersøgelse, der blev indledt mod Kanal Istanbul.


en dagIfølge nyhederne i; ”Civilinspektøren blev udnævnt af Ministeriet for Indre Anliggender med det formål at undersøge spørgsmålet og foretage en indledende undersøgelse med den begrundelse, at” plakater blev trykt mod Channel Istanbul-projektet ved hjælp af den institutionelle identitet i Istanbul Metropolitan Kommune og sat op i forskellige dele af byen ”.

Med hensyn til spørgsmålet blev det lært, at borgmesteren i Istanbul Metropolitan Ekrem İmamoğlu afgav sin skriftlige erklæring til den civile inspektør.

På spørgsmålet om indenrigsministeriets erklæring sagde İmamoğlu: ”Vores advokater arbejder og undersøger processen. Jeg vil ikke sige noget for nu ”.

Hvad er der sket?

İYİ-partiets præsident Meral Akşener meddelte i tv-programmet, at han deltog i, at der blev iværksat en undersøgelse mod IMM-præsident Ekrem İmamoğlu på grund af Channel Istanbul. SözcüOngun bekræftede også dette.

I erklæringen fra Ministeriet for Indre Anliggender vedrørende spørgsmålet blev ”Istanbul Metropolitan kommunes borgmesters personlige indvendinger mod Kanal Istanbul-projektet ikke sat spørgsmålstegn ved noget sted i godkendelsen, og det faktum, at disse plakater blev trykt institutionelt og ved hjælp af offentlige ressourcer, blev inkluderet i forskningen / den indledende undersøgelse. Som påstået er der ingen beskyldninger om separatisme nogen steder i godkendelsen.

I erklæringen blev udtrykket 'statsprojekt' brugt til Kanal Istanbul-projektet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer