Halkalı Beslutning om uopsættelig ekspropriation for Kapıkule High Speed ​​Line

Halkalı Beslutning om uopsættelig ekspropriation for Kapıkule High Speed ​​Line
Halkalı Beslutning om uopsættelig ekspropriation for Kapıkule High Speed ​​Line

Tyrkiet til fire projekter næste gang under særlige undersøgelser og ekspropriationsbeslutning hurtigt, mens det stadig offentliggøres i dag i den officielle tidende, som er en af ​​de vigtigste jernbanelinjer derfra til Istanbul og Edirne til Europa Halkalı For højhastighedstoglinjen Kapıkule trådte den presserende ekspropriationsbeslutning i kraft.


I henhold til beslutningen offentliggjort i Officielle Tidende; "Malkoçlar-Ankara naturgasrørledning, Trakyagaz Delta Energy naturgasrørledning og strømmende naturgasrørledninger, Halkalı- Nogle faste og faste anlæg, adgangsveje, energitransmissionslinjer, katodiske beskyttelseslinjer og fast ejendom, der er nødvendige til opførelse af anodesenge og nogle fast ejendom, der ligger inden for grænserne for Kırklareli-provinsen, Lüleburgaz-distriktet med det formål at forskyde krydsende dele med Kapıkule High Speed ​​Line Project Generaldirektoratet for Pipelines and Petrol Transportation Corporation har besluttet hastende ekspropriation.

Kortet over de steder, der skal eksproprieres til Halkali Kapikule High Speed ​​Train Line
Halkalı Skitsen af ​​de steder, der skal eksproprieres til Kapıkule High Speed ​​Line

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer