Rebecca fra Dublin vælger EKOL-hospitaler til kosmetisk kirurgi

Ekol Hospital
Ekol Hospital

Ekol International Hospital blev grundlagt i 2007 i Izmir og er fortsat den største udbyder af sundhedsturisme for irske og britiske borgere.


Ekol International Hospitaler, som foretrækkes af mere end 200 patienter fra England og Irland, er en hyppig destination for patienter i Storbritannien.

7/24 PATIENTSUPPORT

At vælge et hospital i udlandet til medicinsk behandling er en smertefuld proces. Af denne grund er det meget vigtigt at skabe et tillidsforhold til patienterne. Ekol Hospitaler formår at tage sig af hver af vores patienter individuelt med mere end 40 internationale personale til patientrelationer. ”Den vigtigste faktor her er at få vores patienter til at føle sig hjemme og give dem denne varme. Vores patienter bliver på hospitalet i 3-4 nætter for medicinske behandlinger. Vi støtter dem 24 timer i døgnet på deres modersmål under deres ophold her. De fleste af vores patienter behøver ikke engang at medbringe en ledsager. Vi er altid sammen med dem. ”Sagde den internationale patientrelationschef.

FORMÅLET MED EKOL-SYGEHUSER ER AT GENDRUKE PATIENTSUNDHED

”Patienter kommer til vores land og vores hospital for at genvinde deres helbred. Med mere end 15 års erfaring, højt kvalificerede læger og højteknologisk medicinsk udstyr tilbyder vi vores patienter sundhedsydelser til de højeste standarder i Europa. Vi udskriver alle vores patienter efter fuld restitution. Vi sørger for, at de er velegnede til at vende hjem. ”Salih Baz, bestyrelsesmedlem i Ekol Hospitals Group” siger.

PATIENTER FORETRUKNE EKOL HOSPITALER IGEN OG IGEN

Den vigtigste faktor, der viser kvalitet, er kontinuitet. For eksempel vælger en patient, der blev opereret på maven på vores hospital for et år siden, Ekol-hospitaler til plastikkirurgi et år senere. Der er hundredvis af eksempler på dette. Dette er den største kilde til stolthed for en sundhedsudbyder. 29-årige Rebekah JS fra London, der kommer til Ekol Hospitaler for anden gang, sætter et stik på dem: ”Jeg anbefaler alle at komme til Ekol Hospitaler. For et år siden havde jeg en sag på maven, nu kom jeg efter min plast. "

 


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer