KPSS-regulering inden for transport i Manisa

regulering af kpss i manisa
regulering af kpss i manisa

Manisa Metropolitan Municipality tog de nødvendige foranstaltninger for at forhindre eventuelle problemer for de borgere, der vil deltage i eksamenen om offentlig personaleudvalg (KPSS), der afholdes i weekenden. Manisa Metropolitan Kommunes transportafdelingschef, Hüseyin Üstün, delte også informationen om, at køretøjsrejser starter kl. 07.00:XNUMX om morgenen.


Søndag den 22. november sveder kandidater til embedsmænd i eksamenen om udvælgelse af offentligt personale. Manisa Metropolitan Municipality tog de nødvendige forholdsregler for at forhindre eventuelle transportproblemer for embedsmandskandidaterne i Manisa. Man ønsker en succes for embedsmandskandidaterne og give information om de foranstaltninger, der er truffet inden for transport, Manisa Metropolitan Kommunes transportafdelingschef Hüseyin Üstün sagde: ”Som det er kendt søndag den 22. november, at der er en eksamen for udvælgelse af offentligt personale, anvendes udgangsforbud inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger. Vores offentlige transportfly starter kl. 07.00:XNUMX om morgenen, så vores embedsmandskandidater ikke oplever problemer. Derudover vil vores teams foretage den nødvendige opfølgning i hele provinsen. Ved denne lejlighed ønsker jeg succes til alle embedsmændskandidater ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer