Speciel dagskonvolut fra PTT på lærerdagen

Ptt asden lærer dag speciel konvolut
Ptt asden lærer dag speciel konvolut

Den specielle dagskonvolut med temaet "Teachers 'Day" af Posta ve Telgraf Organisation Anonim Şirketi (PTT AŞ) blev sat i omløb den 24. november 2020.


Den specielle dagskonvolut med temaet "Teacher's Day" vil være i omløb den 24. november 2020 for 5,00 TL; http://www.filateli.gov.tr adresse, filatelisk mobilapplikation og PTT-arbejdspladser lige så meget som antallet af abonnenter.

Den samme dato med salget af det pågældende filateliprodukt begyndte et specielt datostempel på den specielle dagskonvolut mærket "Teachers 'Day 13 ANKARA" i arbejdstid på adressen "PTT Stamp Museum / Hacı Bayram Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 24.11.2020 Ulus Altındağ / ANKARA".

For at støtte beskyttelsen af ​​folkesundheden på grund af coronavirusepidemien, for at forhindre trængsel på PTT-arbejdspladser og udføre de manuelle procedurer, før PTT kommer til arbejdspladser; Kunder, der anmoder om den specielle dagskonvolut, der tilbydes til salg den 24. november 2020 med et poststempel, http://www.filateli.gov.tr Fra datoen for produktets omsætning kan det sendes som et poststempel i en nærende pakke i 6 måneder.

Kundens specielle datostempel og poststempelanmodninger for filateliske produkter (i overensstemmelse med den filateliske forretningsprocedure) vil blive opfyldt, hvis brevet sendes til PTT AŞ i 24 måneder fra den 2020. november 3.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer