Salg af luksusbiler fra Ankara Metropolitan Municipality

salg af luksusbiler fra ankara storbykommune
salg af luksusbiler fra ankara storbykommune

Mansur Yavaş, borgmester i Ankara Metropolitan Municipality, sælger luksusbiler inden for Metropolitan Municipality til salg en efter en. Borgmester Yavaş, der sendte et cirkulær til alle enheder for at øge besparelsespraksis og for at bekæmpe affald, bad om at sælge luksusbiler, der tidligere blev købt og havde høje omkostninger. BELKA Anonim Şirketi vil blive tilbudt ved hjælp af den forseglede konvolutforhandlingsmetode til salg af 19 luksusjord og 14.30 personbiler torsdag den 1. november kl. 3. Der forventes en indtægt på 2 millioner 15 tusind TL fra salg af luksusbiler.


Ankara Metropolitan borgmester Mansur Yavaş fortsætter med at implementere besparelsesorienteret praksis.

Borgmester Yavaş, der reducerede antallet af køretøjer, der tilhører Metropolitan Kommunes enheder, efter at han tiltrådte og gjorde betydelige besparelser ved at sælge luksusbiler, der tidligere var købt, tog også lageret over luksusbiler registreret i alle kommunale enheder. I denne sammenhæng er BELKA Incorporated udbudt til salg af 4 luksusbiler.

FORVENTET INDTÆGTE MED MERE END 2 MILLIONER TL

BELKA A.Ş. Udbuddet om salg af 1 jord og 3 luksusbiler udsendes direkte på ABB TV og de sociale mediekonti i Metropolitan Municipality.

I udbuddet, der skal igangsættes i overensstemmelse med præsident Yavas cirkulær om øget affalds- og opsparingspraksis, forventes det, at der optjenes 2012 millioner 2 tusind TL ved salg af 2012-modelkøretøjer af model, hvoraf 1 er 2014 og 2 af dem er 15-modeller.

Hvis køretøjerne ikke kan sælges, afholdes det andet bud den 26. november 2020 kl. 14.30 for BELKA A.Ş. Det afholdes på Esertepe Mahallesi Esertepe Recreation Area No: 1 Keçiören / ANKARA. Budgivere skal indsende udbudsdokumenterne http://www.belkaas.com.tr være i stand til at få fra.

Metropolitan Kommune tjente 13 millioner 2020 tusind TL ved salg af 3 luksusbiler købt i den gamle administrationsperiode den 2. februar 101.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer