Samsun er kandidat til at blive en brandby inden for turisme!

samsun er en kandidat til at blive en brandby inden for turisme
samsun er en kandidat til at blive en brandby inden for turisme

Samsun Metropolitan Kommunes borgmester Mustafa Demir sagde, at de vil introducere byens turismepotentiale og fordele for lokale og udenlandske samfund.


Samsun sigter mod at være regionens brandby inden for turisme med sin historiske, naturlige og kulturelle rigdom i 17 distrikter. Akdağ Ski Center i vinterturisme, Basin Hot Springs i sundhedsturisme, Ayvacık Lake i naturturisme, Kızılırmak Delta og Flood Forests, Vezirköprü Şahinkaya Canyon, Tekkeköy Kabaceviz Waterfalls, Bafra Asarkale og arkæologiske udgravninger i historieturisme, Tekkeköy Caves, en af ​​de ældste bosættelser i historien, en af ​​de ældste bosættelser i historien såsom dens inskriptioner, 149 km strand, blå bayraklı Samsun med sine strande er blandt de hurtigt udviklende byer i vores land inden for turisme.

AKDAĞ VENTER PÅ HVIDDÆKNINGEN

Ladik Akdag Ski Center, et af 15 skisportssteder i Tyrkiet, og venter på, at sneen åbner sæsonen. Skifaciliteterne med en højde på 80 meter, som ligger 7 kilometer fra Samsun og 1900 kilometer fra byens centrum, har en længde på tusind 360 meter. Anlægget, der har en stolelift til 84 personer, er fuld af mennesker, der ønsker at stå på ski under den unikke sneudsigt om vinteren. Tyrkiet har de længste sandstrande i nærheden af ​​byen Samsun på kysten af ​​13 blå bayraklı har en strand.

HAR EN STOR POTENTIEL

At bemærke, at Samsun har et stort potentiale med hensyn til turisme, inviterede borgmester i Metropolitan Kommune Mustafa Demir virksomheder til at investere i byen. Borgmester Demir sagde, ”Samsun er en af ​​de vigtigste turistbyer i Sortehavsregionen med al slags turismediversitet. Du er endda overlegen med hensyn til mangfoldighed sammenlignet med middelhavsbyer. Fordi der kun er sol-, hav- og sandturisme der. Der er ingen form for turisme, der ikke findes i vores by. For at Samsun kan få den andel, den fortjener fra turistsektoren, er vi nødt til at udnytte denne store velsignelse bedre, føre den til dagsordenen for landet og verden og fremme den ”.

ET MÆRKE I TURISME SKAL VÆRE EN BY

Præsident Demir sagde, at Samsun fortjener at være en brandby inden for turisme, ”Samsun er en turistby med sine kilometer kyst, strande, storslåede strande, vandfald, arkæologiske udgravninger og steder, naturlige vidunder søer, plateauer, sletter, underjordiske rigdom og museer. Samsun, den skinnende stjerne i Sortehavet, er mere speciel og fordelagtig end mange byer, der er kendt for turisme, endda Antalya. Der er en seriøs bevægelse inden for turisme. Vi går i indenrigsturisme, der ligger over gennemsnittet i Tyrkiet, ”sagde han.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer