SAMULAŞ Advarsel! Samkart HEPP-kodeidentifikationsperiode udløber den 1. december

samulas advarede samkart hes kode definition periode slutter i interval
samulas advarede samkart hes kode definition periode slutter i interval

SAMULAŞs generaldirektør Enver Sedat Tamgacı og mindede om, at borgere, der bruger busser og sporvogne inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger, er blevet forpligtet til at bruge HES-koden og siger: "Samkarts HES-kodedefinitionsperiode er blevet forlænget fra 20. oktober til 1. december". http://www.samsun.bel.tr, http://www.samulas.com.tr og SAMULAŞ sagde, at de kunne gøre det hurtigt og nemt via mobilapplikationen.


Samsun Metropolitan Municipality, i overensstemmelse med cirkulæret udstedt af indenrigsministeriet inden for rammerne af bestræbelserne på at bekæmpe pandemien og beslutningen truffet af Samsun Governorship Provincial Hygiene Board, begyndte anvendelsen af ​​"elektronisk HEPP-kodekontrol" i køretøjer med offentlig transport den 20. oktober. Fristen indtil 20. november for borgere til at matche deres Samkart med HES-koder er blevet forlænget indtil 1. december.

Samsun Metropolitan Municipality har siden 20. oktober hver dag delt boardingoplysninger om personaliserede SamKart-indehavere med sundhedsministeriet. Ministeriet gennemfører en strafferetlig procedure ved at identificere patienter eller kontakter, der er udenfor, mens de skal være i karantæne.

DEFINITION SKAL UDFØRES TIL DEN 1. DECEMBER

SAMULAŞs generaldirektør Enver Sedat Tamgacı, der sagde, at 600 tusind af 55 tusind kortholder i omløb blev defineret som HEPP'er, sagde: ”Vi startede HEPP-kodidentifikationsapplikationen den 20. oktober i tråd med cirkulæret fra indenrigsministeriet. Til dette satte vi 20. november som deadline. Vi så dog, at kun 600 tusind af de 100 tusind kort i omløb i Samsun var i stand til at definere HES. Til dette formål forlængede vi perioden indtil 1. december. Uden at forlade beskrivelserne hjemme http://www.samsun.bel.tr, http://www.samulas.com.tr og SAMULAŞ-mobilapplikation hurtigt og nemt. ”Vores borgere, hvis HES-koder ikke er defineret på deres Samkart, kan ikke komme på busser og sporvogne efter 1. december,” sagde han.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer