Şanlıurfa Metropolitan City European Mobility Week 2020 National Award

sanliurfa buyuksehire europa mobilitetsuge år national pris
sanliurfa buyuksehire europa mobilitetsuge år national pris

Tilbyder den mest aktive deltagelse i den europæiske mobilitetsuge, der tilskynder byer og kommuner til at tage bæredygtige transportforanstaltninger, blev Metropolitan Kommune rangeret 2020. blandt de storbykommuner, der vandt 3 National Mobility Week-priser.

KONKURRENCEN VAR DEN STØRSTE DELTAGELSE MED 551 KOMMUNER I TYRKIET


som Europa-Kommissionens initiativ til at forbedre mobiliteten i byerne hvert år, 16.-22. september, sikker gang og cykling for at skabe en by tilgængelig ved at skabe stier og kommuner med permanente foranstaltninger til at tage den organiserede europæiske mobilitetsuge for at fremme den største deltagelse i verden i år landets 551 kommuner med Tyrkiet sket.

Tyrkiets sammenslutning af kommuner, kommuner og andre kommuner til også at støtte dette uselviske arbejde for at opmuntre de mest aktive kommuner i 2019 blev tildelt i 2020.

Formandskab Lokalregeringspolitisk bestyrelsesformand Prof. Dr. Sukru Karatepe-formandskab, miljø og byplanlægning Ministeriet for lokalregering og generaldirektør for Turan Konak, Udenrigsministeriet for Den Europæiske Unions formandskab Sektorpolitikker Præsident Bush Apartment Altınordu, Transport og infrastruktur Ministeriet for infrastrukturinvesteringer Generaldirektorat for Afdelingen for Fatih Røg, Den Europæiske Unions delegation til Tyrkiet Sektordirektør, Transport og infrastrukturinvesteringer Akif Turkel og Tyrkiets producenters sammenslutning af kommuners generalsekretær Birol, der blev dannet med juryens deltagelse, evaluerede kommunernes arbejde dækket af den ugentlige samling den 25. november.

Som et resultat af de foretagne evalueringer, 22 storbykommuner, 51 kommuner med en befolkning på over 3 tusind og 100 kommuner, herunder 3 kommuner med en befolkning på under 100 tusind, blev tildelt.

I kategorien "Ugeaktiviteter", plakater, indlæg på sociale medier, briefinger, musikkoncerter, filmvisninger, trafikuddannelser, gåture med bred deltagelse osv. aktiviteter blev evalueret. I kategorien "Permanente foranstaltninger" blev der taget hensyn til undersøgelser som udvikling af cykelstier, opførelse af cykelparkeringsområder, udvikling af grønne områder, ramper for handicappede og udvidelse af offentlige transportnet.

I begivenheden "22. september bilfri dag" blev aktiviteter som at gøre køretøjer til offentlig transport og cykeldelingssystemet gratis hele dagen evalueret og åbne gader og boulevarder kun til fodgængere.

Kommunerne tildelt den europæiske mobilitetsuge 2020 National Awards blev annonceret som følger:

Metropolitan kommuner

  • Bursa Metropolitan Municipality
  • Mersin Metropolitan Municipality
  • Şanlıurfa Metropolitan Municipality

Kommuner med en befolkning på mere end 100.000

  • Uşak Kommune
  • Yenimahalle Kommune (Ankara)
  • Yenisehir Kommune (Diyarbakir)
  • Kommuner med en befolkning på mindre end 100.000
  • Azdavay Kommune (Kastamonu)
  • İspir Kommune (Erzurum)
  • Safranbolu Kommune (Karabük)

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer