Santa Farma offentliggjorde sin 10. statusrapport

Santa Farma offentliggjorde sin 10. statusrapport
Santa Farma offentliggjorde sin 10. statusrapport

Santa Farma, der har leveret "sund service til sundhed" i 75 år, offentliggjorde sin 10. statusrapport, hvor den delte resultaterne af FN's Global Compact.


Tyrkiets dybt rodfæstede og stærke indenlandske farmaceutiske firma med 75 års Santa Farma, FN's Global Compact, Global Compact-aktiepræstationen i fremskridtsrapporten for 2019 har offentliggjort meddelelsen.

FN's Global Compact, som er et frivilligt initiativ baseret på ansvarlighed og gennemsigtighed over for offentligheden og dækker 4 principper samlet på 10 områder såsom menneskerettigheder, arbejdsstandarder, miljø og bekæmpelse af korruption, blev underskrevet af Santa Farma den 26. maj 2010. Santa Farma offentliggør regelmæssigt sine værker i tråd med kontraktens 10 principper med en statusrapport hvert år.

Globale principper

I Santa Farmas 3. statusrapport, hvor Global Reporting Initiative (GRI) G10 bæredygtighedsrapporteringsprincipper er taget som en vejledning; Aktiviteter inden for forvaltning af menneskerettigheder, beskyttelse af medarbejderrettigheder, miljøbeskyttelse og antikorruption blev diskuteret særskilt.

For 2019 Santa Farma statusrapport KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer