Sidste minut: Generel begrænsning af offentlig transport

recep tayyip erdogan coronavirus
recep tayyip erdogan coronavirus

Præsident Recep Tayyip Erdoğan annoncerede de nye koronavirusforanstaltninger efter præsidentkabinetsmødet. I sin tale meddelte præsident Erdoğan, at udgangsforbudet er blevet udvidet og understreger, at coronavirusepidemien, som er begyndt at klatre igen, også viser sin effekt i vores land. Præsident Erdoğan sagde: ”En generel indgangsbegrænsning vil blive anvendt mellem kl. 21.00:05.00 om natten og kl. 21.00 om morgenen hver hverdag. Gadebegrænsningen i weekenden vil være gyldig fra 05.00:XNUMX fredag ​​aften til XNUMX:XNUMX mandag, ”sagde han. Derudover kan 65 og under 20 ikke bruge offentlig transport.


Det første og vigtigste spørgsmål på vores kabinetmøde var udviklingen i koronaen. Desværre er epidemien, der har nået en hidtil uset stigning over hele verden, desværre effektiv i vores land. Vi delte, at vi ville gennemføre et nyt sæt foranstaltninger. Det faktum, at antallet af sager har nået 30 tusind, kræver, at vi alle handler mere omhyggeligt. Der er intet andet end sådanne midler, der sigter mod at minimere menneskelig mobilitet for at reducere den negative virkning af epidemien. Vi forventer, at de epidemiske tiltag, vi har bestemt, skal følges nøje. Vi ønsker, at alle vores borgere ikke blander sig i mængden, medmindre de er nødt til det, indtil epidemien ikke længere er en trussel. Vi er nødt til at bringe ofrene fra vores side. Vores største taknemmelighed over for vores sundhedspersonale for deres inderlige indsats er ikke at pålægge dem en ekstra byrde. Vi er nødt til at handle i mobiliseringens ånd sammen med 83 millioner mennesker. Vi skal også være forsigtige med spekulationer om at nedvurdere bestræbelserne på at bekæmpe epidemien. Dejlig kamp vil komme fra panden fra kampen over for det nuværende udbrud Tyrkiet. Forhåbentlig vil vi indgå i en kontrollerbar kamp med starten på vaccinationsprocessen.

CORONAVIRUS VACCINE VIL VÆRE GRATIS

Vi følger nøje udviklingen i verden inden for vaccination. For det første har vi lavet en aftale på 50 millioner doser. Vores borgere har adgang til vaccinen uden beregning. Jeg håber, at vaccinationen af ​​sundhedsarbejdere begynder i næste måned.

HER ER DE NYE CORONAVIRUS-FORANSTALTNINGER

Vi fik yderligere høring på vores kabinetmøde.

 • Der anvendes et generelt udgangsforbud mellem kl. 21 og 5 hver hverdag. I weekenden fortsætter det fra 21 fredag ​​aften til 5 mandag morgen. Sektorer, der skal medtages i cirkulæret, såsom produktion, forsyning, logistik, sundhed, landbrug og skov, er undtaget fra dette anvendelsesområde.
 • Virksomheder som markedsslagtere og steder, der leverer hjemmeleveringstjenester, er undtaget fra weekendrestriktionerne.
 • Restauranter kan ikke servere andet end takeaway.
 • Over 65 og under 20 kan ikke bruge offentlig transport.
 • Aktiviteter i børnehaven og lignende uddannelsesklasser suspenderes.
 • Jeg beder dem især om at suspendere modtagelsen, indtil truslen er forbi. Aktiviteter, hvor folk vil komme sammen, såsom mawlut og nytårsaften, afholdes ikke i hjem.
 • Begravelsesbønner vil blive udført med maksimalt 30 personer inklusive deres pårørende, og dette antal overskrides ikke ved bryllupper.
 • Steder som tyrkisk bad, sauna, massagesal, swimmingpool, forlystelsespark tager en pause fra deres aktiviteter.
 • HES-kodeansøgning anvendes ved indgangen til indkøbscentret.
 • Antallet af mennesker, der kan komme ind på pladsen med overfyldte gader, kan være begrænset af Public Hygiene Board.
 • På arbejdspladser med mere end 50 personer vil gennemførelsen af ​​epidemiske tiltag strengt overvåges af den eksisterende arbejdsmiljøekspert under tilsyn af arbejdslægen.
 • Detaljer om disse emner vil blive offentliggjort i det cirkulære, der udstedes af indenrigsministeriet og vil blive implementeret fra tirsdag aften.

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer