Støtte til opdræt af ørred fortsætter

støtte til ørredørred fortsætter
støtte til ørredørred fortsætter

Minister for landbrug og skovbrug Dr. Bekir Pakdemirli sagde, at de har leveret i alt 2003 milliard 1 millioner TL støtte til akvakulturindustrien siden 350.


Minister Pakdemirli sagde, at de støtter jagt og avl for at øge sorten af ​​arter og produktionsmængden i akvakulturproduktion, hvilket er en vigtig proteinkilde i sund ernæring.

Inden for disse rammer erklærede minister Pakdemirli, at "Kommunikationen om støtte til opdræt af ørred i fiskekvarterier fri for sygdomme inden for akvakulturens omfang" er offentliggjort i den officielle tidende i dag.

STØTTE VIL VÆRE 60 LIRA PER HOVEDØRD

”Med ovennævnte kommunikation for at sikre oprettelse af ørredklækkerier under hygiejniske og sunde forhold, for at sikre, at der træffes biosikkerhedsforanstaltninger, for at forhindre spredning af fiskesygdomme, for at sikre kvalitetsæg og ungdomsproduktion, for at øge kvaliteten af ​​forbruget af ørred, der er opdrættet i vores land efter internationale standarder, støtte til yngleørred til rugerier tilladt af vores ministerium. betales. Derfor leverer vi 10 TL pr. Enhed til sygdomsfrie rugerier, begrænset til maksimalt 60 tusind avlsdyr om året. "

"VI EXPORTERER FISKERIPRODUKTER TIL MERE END 100 LANDE"

Pakdemirli erklærede, at de i alt betalte 2003 milliarder lire i de sidste 16 år til fiskeriproducenterne, som de for første gang inkluderede i støtteområdet i 1,350, sagde:

”Med disse støttesætninger steg antallet af akvakulturanlæg, som var tusind 245, med 70 procent til 2.127, og mængden af ​​akvakulturproduktion fra 61 tusind ton steg med 511 procent til 373 tusind ton. Med denne udvikling steg vores fiskerieksport også markant. I denne sammenhæng steg vores akvakultureksport, der var 2002 tusind tons i 27, med 2019 procent i 640 til 200 tusind ton og i værdi fra 97 millioner dollars til 1,025 milliarder dollars. Fra i dag eksporterer vi akvakulturprodukter til mere end 100 lande, især til EU-lande, herunder Japan, USA, Rusland og Korea. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer