Stor interesse for Başkent Ankara Village Houses Project

stor interesse for baskent ankara cove houses projekt
stor interesse for baskent ankara cove houses projekt

Capital Ankara Village Houses Project (BAŞAK Project), som er blandt valgløfterne fra Ankara Metropolitan kommunes borgmester Mansur Yavaş og parat til at støtte landdistriktsudvikling, tiltrækker stor opmærksomhed. Borgere, der ønsker at bygge huse i deres kvarter eller landdistrikter; Til jordovervågning, arkitektoniske, statiske, elektriske og mekaniske projekter kan de vælge en af ​​11 typer huse uden beregning. Bygningsprojekter er begyndt at blive leveret til borgerne med reducerede omkostninger og besparelser.


Borgerne viser stor interesse for Capital Ankara Village Houses Project (BAŞAK Project), som blev implementeret af Ankara Metropolitan borgmester Mansur Yavaş for at støtte landdistriktsudvikling i hovedstaden.

Byggeprojekter er begyndt at blive leveret til borgere, der ønsker at bygge 11 typer huse i deres kvarterer eller landdistrikter og ansøge om projektet.

FØRSTE OG KUN I TYRKIET

Borgere, der ikke betalte noget gebyr til Metropolitan Kommune for jordundersøgelse, arkitektoniske, statiske, elektriske og mekaniske projekter, der var stillet op til fordel for BAŞAK-projektet.

Landsbyen til at vende migration til by- og landdistrikter for at tilskynde til bosættelse i området blev først initieret af Metropolitan Municipality i Tyrkiet VIRGO bevarelse af arkitektur indfødt til projektet og er rettet mod, fortsatte.

DET FORDELES MED 5 NABOER MED EN BEFOLKNING PÅ UNDER 903 TUSEN

Med angivelse af, at borgere i 5 kvarterer med en befolkning på mindre end 903 tusind mennesker i Ankara kan drage fordel af projektet, gav Metropolitan Municipality Department of Zoning and Urbanization Department Rural Planning Branch Manager Erinç Üçkardeşler følgende oplysninger:

”Vi har nogle mål i Ankaras planbeslutninger. Fremme landbrug i landdistrikterne, øge beskæftigelsen i landbruget og sikre migration fra byen til landsbyen, som vi kalder omvendt migration. Med denne filosofi producerede vi 11 forskellige typer projekter i tråd med anmodningen fra vores Metropolitan borgmester, Mr. Mansur Yavaş. Vores hovedmål var at gøre det lettere for vores borgere at bygge i landlige beboelsesområder gennem disse projekter. Efter at have knyttet lovbestemmelserne til kommunalbestyrelsens afgørelse fastlagde vi landdistrikterne. Vi fortsætter processen med distriktskommunernes bidrag. "

Ekin Ceren Akbaş Örs, arkitekt for afdelingen for landdistriktsplanlægning i Metropolitan kommunes afdeling for zoneinddeling og byplanlægning, der delte detaljerne i projektet, der vil bidrage til udvikling af landdistrikter ved at vende migration fra landsbyen til byen sagde:

”Capital Ankara Village Houses Project er et meget fordelagtigt projekt for vores borgere, der ønsker at genoplive den gamle struktur af landsbyhuse i Ankara og vende migrationen til byen og vende tilbage fra byer til landsbyer. Borgere er fritaget for alle projektomkostninger indtil anlægsfasen. Samtidig arbejder vi fortsat med at give fritagelse for nogle af de udgifter, der opkræves af vores distriktskommuner. Borgere, der ansøger, er yderst tilfredse. Der er 11 forskellige typer projekter, de kan anmode om. Vi kan foretage mindre ændringer i indvendige rum i overensstemmelse med vores borgeres ønsker. "

PROJEKT, SOM ER SÆRLIGE FORDELE

Med angivelse af, at de har opnået meget specielle fordele og store besparelser ved at få projekterne i deres huse bygget i deres kvarterer inden for rammerne af BAŞAK-projektet af Metropolitan Municipality, udtrykte ansøgerne deres tanker som følger:

  • Gratis Bozkurt: ”Jeg har fulgt projektet lige fra starten. Faktisk er jeg en af ​​de første ansøgere til projektet. Borgmesteren i Ankara Metropolitan Kommune, Mr. Mansur Yavaş, nævnte dette under sine distriktsbesøg. Jeg fulgte også projektet. Jeg vil bygge mit hus på mit land i Kahramankazan Kışla District. Da vores omkostninger er faldet drastisk, har Metropolitan Kommune påtaget sig næsten halvdelen af ​​omkostningerne. Metropolitan er en hemmelig hånd, der hjælper borgerne her. Vi er fritaget for omkostninger som licensgebyr, vejdeltagelsesgebyr, nummereringsgebyr og vigtigst af alt projektet. Jeg har en kone på 30-35 tusind TL. Først og fremmest vil jeg gerne takke Mr. Mansur Yavaş, fra hans ingeniør til sin arkitekt, fra teknikere til teknikere, der har bidraget. "
  • İhsan Köprübaşı: ”Inden valget havde vores Mansur-præsident annonceret sine projekter til støtte for borgernes tilbagevenden til landsbyerne. For at bygge et hus i vores landsby var der en udgift på 20 tusind TL, når vi talte om projekt, afvikling og licens. Jeg vil bygge et hus på jorden i Temelli Çokören Quarter. Vi fik projektet klargjort og godkendt. "
  • Esra Yıldız: ”I 2019 havde vi modtaget oplysninger om starten på dette projekt af vores Mansur-præsident. Så begyndte vi at vente på den dag, hvor dette projekt vil finde sted. Efter at have lært om fordelene ved dette projekt anvendte vi. Vi er meget glade lige nu. Vi betalte ikke projektomkostninger for vores hus. Vi vil gerne takke vores præsident Mansur for at give muligheden for at gå til landsbyer fra byer, lejligheder og landsbyer til dem, der ikke har hjem, især på grund af jordskælvet. "

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer