Sundhedsministeriet 2021 Budget accepteret i TBMM-planens budgetudvalg

sundhedsministerium accepteret i tbmm plan butce-kommission
sundhedsministerium accepteret i tbmm plan butce-kommission

Sundhedsminister Dr. Fahrettin Koca præsenterede sundhedsministeriets budget for 2021 i TBMM-planen og budgetudvalget og besvarede de stedfortrædendes spørgsmål. Viceministerne for sundhed og seniorbureaukrater var også til stede ved præsentationen.


Minister Koca understregede i sin præsentation i TBMM-plan- og budgetudvalget, hvor 2021-budgettet for sundhedsministeriet og dets tilknyttede selskaber blev drøftet, at dagsordenen er den pandemi, der påvirker hele verden.

universiteter i implementeringen af ​​sundhedstjenester i Tyrkiet, og private investorer fortæller en rolle i at samles servicerer en stor del af ministeriet for lokale kontorer for henrettelsesmand, 934 hospitaler, rapporterede 8 tusind, der leverer service med 14 mere end tusind sundhedsinstitutioner, herunder familiens sundhedscenter.

"Der er gjort betydelige fremskridt med grundlæggende sundhedsindikatorer"

Sundhedsministeren, vedtagelsen af ​​en sund livsstil, der beskytter alles ret til sundhed, kan let få adgang til sundhedspleje i rette tid og kvalitet til alle i nød, sagde han, at de sigter mod at have et Tyrkiet.

Mand rapporterede, at mødredødeligheden, som er en af ​​sundhedsudviklingsindekserne, faldt fra 64 til 13,1 pr. Hundrede tusind levende fødsler, og spædbarnsdødeligheden faldt fra 31,5 til 6,7.

Sagt, at Tyrkiets sundhed i en hurtig stigning i tilfredshed fange mand, blev det rapporteret, at de konstant overvåger at gøre permanent.

"Vi beskytter vores 7 tusind børn mod sygdomme, der kan udvikle sig"

At sige: ”Som ministeriet prioriterer vi sikre fødsler, vi opfordrer også til fødsel på vores hospitaler,” sagde Koca, “Vi foretager screeninger, hvor tidlig diagnose er afgørende for vores babyer at starte deres liv på den sundeste måde. Vi opretholder gratis jern og gratis vitamin D-tilskud. På denne måde beskytter vi omkring 7 tusind børn mod sygdomme, der kan udvikle sig ”.

Understreger, at de øger antallet af morvenlige hospitaler hvert år for at forbedre de sundhedsydelser, der tilbydes af barselafdelinger under graviditet, fødsel og puerperium og for at understøtte normal fødsel, sagde Koca, at antallet af senge i gæstemoderpraksis, som gør det muligt for gravide at blive i sikre centre og få deres fødsler på hospitaler, er mere end 698 tusind. Han meddelte, at det blev øget til 740.

Minister Fahrettin Koca år, at 1 million 200 tusind børn født i henhold til befolkningens størrelse og vaccinationssucces om, at lande med det højeste Tyrkiet kommer i starten, ordene fortsatte som følger:

”Vi leverer tjenester til at beskytte og forbedre vores borgeres sundhed på mere end 24 tusind punkter over hele landet med familielæger og familiens sundhedsarbejdere i mere end 8 tusind enheder. Vi øgede antallet af vores sunde livscentre til 2020 fra oktober 207. "

"Der er en fedmefrekvens på 34 procent"

At sige, at de fortsætter med at kæmpe mod fedme, som er en af ​​de vigtigste sundhedsrisici, der truer folkesundheden, sagde Koca, ”Der er en fedmeudbredelse så høj som 34%. "Vi sigter mod at øge antallet af vores fedmecentre til 2021 i 140".

"1 million 172 tusind borgere har haft gavn af gratis medicin"

Påpegede, at på trods af den faldende tendens inden for anti-tobakspolitikker kunne det ønskede niveau ikke nås, sagde Koca, ”Pr. I dag er antallet af polyklinikker for rygestop nået 721. Indtil nu har 1 million 172 tusind borgere draget fordel af vores mulighed for gratis medicin. Vi har hidtil tjent 191 tusind mennesker med vores ALO 275 Anti-Drug Information and Support Line. I denne proces øgede vi antallet og kapaciteten af ​​behandlingscentre. Mens vi havde 2014 behandlingscentre i 21 provinser i 30, øgede vi dette antal til 76 centre i 129 provinser ”.

Forklarende, at de udfører kræftscreeningstjenester med bevidstheden om værdien af ​​tidlig diagnose i kræft, sagde Koca, ”I de første 2020 måneder af 9 har ca. 3 millioner borgere haft gavn af screeningstjenester. Med 658 mobile sundhedsteams letter vi tilgængeligheden af ​​forebyggende sundhedstjenester for dem, der bor i byer, landsbyer, landsbyer og fjerntliggende kvarterer ”.

de gæster, der er under midlertidig beskyttelse, forbliver, hvis Tyrkiet huser i 29 provinser, 175 Migrant Health Center, 791 medicinske teams med ydelser, der minder om sin mand, "Vi vil fortsætte med at opfylde vores humanitære ansvar for behovsrammerne" gav informationen.

Koca erklærede, at de midler, der blev afsat til forebyggende sundhedstjenester i statsbudgettet for 2021, steg med 2020 procent i forhold til 24,1 til 19 milliarder TL.

"Vi sigter mod at øge antallet af ambulancer til 6 340 næste år"

At minde om, at Sundhedsministeriet, som et team og udstyr, er klar til katastrofer og nødsituationer og tilbyder service i verdensklasse, sagde Koca, ”Vi oprettede en Emergency Health Services-organisation, der dækker hele vores land. I 2020 intervenerede vi næsten 5,5 millioner borgere med vores ambulancer og overførte dem til vores sundhedsfaciliteter. Vi tilstræber at øge antallet af ambulancer fra 5 tusind 930 til 2021 tusind 6 i 340. I 2020 tjener vi med 17 helikopterambulancer og 3 flyambulancer. Fra 2008 til oktober 2020 overførte vi cirka 49 tusind sager med luftambulancer. "Vi overførte omkring 6 tusind sager med vores 23 havbådsambulancer, der tjener i forskellige regioner."

"Vi styrker praksis inden for familiemedicin"

Påpegede, at lette adgang til sundhedsydelser øgede antallet af lægeansøgninger pr. Indbygger næsten 3 gange, sagde Koca: "Som vi hidtil har gjort, er vores mål at styrke praktiseringen af ​​familiemedicin og reducere antallet af unødvendige applikationer til andet og tredje trin."

Hendes mand, der udtrykte Tyrkiets sundhedsturisme, er et af de sidste 10 år, verdens førende lande, ordene fortsatte som følger:

”Antallet af sundhedsfaciliteter, der er godkendt til sundhedsturisme, har nået 957, og antallet af formidlende institutioner er nået 126, og vi fortsætter med at godkende vores faciliteter og formidlende institutioner inden for sundhedsturisme. Vores internationale patientstøtteenhed, tolke- og callcenter (UHDB), der serverer 6/7 på 24 sprog, betjener vores udenlandske patienter. "

"Vi blev det land med de mest digitale hospitaler i verden efter USA"

Minister Koca påpegede, at det mest kraftfulde værktøj til sikker dataflytning og patientsikkerhed er digitalisering, ”I henhold til HIMSS-kriterier nåede antallet af vores 'niveau 6' hospitaler 177 og det højeste niveau 'niveau 7' hospitaler nåede 3. "Vi er blevet det land med de mest digitale hospitaler i verden efter USA."

"Der blev modtaget 81 projektansøgninger, 42 projekter blev støttet"

At forklare, at der blev foretaget opkald på 7 forskellige områder inden for rammerne af indigenisering-nationalisering inden for sundhedsvidenskab og -teknologi, sagde Koca:

”Med disse opkald er det rettet mod at producere medicin, medicinsk udstyr og diagnostiske sæt med den strategisk vigtige vaccine. Der blev modtaget 81 projektansøgninger, og 42 projekter blev støttet inden for rammerne af indkaldelserne. Det første nationale biobank- og omicecenter i vores land er etableret inden for Aziz Sancar Research Center. "

"Mængden af ​​licenserede lægemidler, der er til salg i vores land, nåede 2,4 milliarder kasser"

At sige: "I 2019 nåede mængden af ​​licenserede lægemidler, der blev solgt i vores land, op på 2,4 milliarder kasser," sagde Koca og tilføjede, at 100 ud af hver 88 kasser, der blev forbrugt det sidste år, blev produceret i vores land. Det forudsiges, at dette tal vil stige endnu mere i slutningen af ​​året. "Vi har reduceret procentdelen af ​​recepter, der indeholder antibiotika, fra 35 procent til 24 procent med effektive feltundersøgelser, vi har gennemført i de senere år om rationel stofbrug."

"Antallet af sundhedspersonale har oversteget 1 million 100 tusind"

Understreger, at det er meget vigtigt at forvalte ressourcerne såvel som et land, der leverer sundhedstjenester efter de udviklede landes standarder med begrænsede menneskelige ressourcer, sagde Koca, ”Antallet af sundhedspersonale har oversteget 720 million 1 tusind, hvoraf 100 tusind er inden for vores ministerium. Effektiviteten af ​​bekæmpelse af vold på sundhedsområdet blev øget med den lovgivningsmæssige regulering, der blev vedtaget af parlamentet den 15. april 2020 med samtykke fra alle parter. Jeg vil gerne takke alle vores advokater, der har bidraget til denne lejlighed. Vi er fast besluttede på at fortsætte vores kamp mod vold i alle retninger ”.

"Tyrkiet opfyldte ikke sundhedssystemet som ingen overraskende pandemi i modsætning til mange lande"

Fra december 2019 havde bekæmpelse af pandemien været under indflydelse af verden og understreget manden, "Tyrkiet skal møde sundhedssystemet som ingen overraskende pandemi i modsætning til mange lande. Som et resultat af tidligere undersøgelser blev 'National Pandemic Influenza National Preparation Plan udarbejdet og offentliggjort i 2019,' sagde han.

Koca erklærede også, at der inden for rammerne af humanitær bistand blev foretaget beskyttelsesmaterielhjælp og eksport til 159 lande og sagde: ”Der blev udført en udbredt kontaktscreening (filmning) for at sikre, at kontakterne i de identificerede sager blev fundet og isoleret. Regelmæssig opfølgning af mennesker isoleret blev sikret gennem familielæger og vores callcentre ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer