Sundhedsministeriet rekrutterer 14 tusind sundhedspersonale i 12 afdelinger

Sundhedsministeriet vil rekruttere tusind sundhedspersonale i Bransta
Sundhedsministeriet vil rekruttere tusind sundhedspersonale i Bransta

Sundhedsminister Dr. Fahrettin Koca meddelte i sin erklæring, at ministeriet vil modtage 12 tusind kontraherede sundhedspersonale med den centrale placering, der skal foretages af OSYM i henhold til KPSS-score for at blive ansat i serviceenhederne i provinsorganisationen.


Minister Koca bemærkede følgende: ”Psykologer, socialarbejdere, biologer, audiologer, børneudviklere, diætister, fysioterapeuter, ergoterapeuter og ergoterapeuter, herunder 7.000 sygeplejersker, 1.700 jordemødre og 2.864 sundhedsteknikere / teknikere Terapeut, perfusionist og sundhedsfysiker rekrutteres. Listerne, herunder fordelingen af ​​provinser og sundhedsfaciliteter på 12.000 stillinger, blev forelagt ÖSYM-formandskabet. Når de nødvendige forberedelser er foretaget, vil udvælgelsesguiden blive offentliggjort på ÖSYM's hjemmeside, og kandidaterne vil være i stand til at træffe deres valg mellem de datoer, der er angivet i denne vejledning. Der vil ikke være nogen interviews for aftaler, der skal foretages af ÖSYM gennem central placering. Meddelelser kan følges fra vores ministeriums generaldirektorat for ledelsesservice og ÖSYM-webstedet. I denne vanskelige periode, hvor vi kæmper med Covid-19-epidemien, tror jeg, at disse udnævnelser vil gøre os stærkere og yde et betydeligt bidrag til at levere mere kvalificerede sundhedstjenester til vores borgere. Held og lykke til vores sundhedsfællesskab. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer