TCDD-delegation om Tanzania-jernbaner

tcdd-delegation i tanzania-jernbaner
tcdd-delegation i tanzania-jernbaner

Han aflagde et teknisk besøg i Tanzania Railways i sin historie med delegationen ledet af TCDD's vicegeneraldirektør Metin Akbaş.


Der blev afholdt et møde med deltagelse af TCDD-delegationen og TRC-delegationen ledet af Tanzania Railways Organization (TRC) General Manager Masanja K. Kadogosa.

På mødet TRC General Manager Kadogosa; Han erklærede, at de er meget tilfredse med bidrag fra tyrkiske entreprenørfirmaer i projekterne, der gennemføres over hele landet. Han understregede, at de omfattende træninger, som TCDD tidligere leverede til 202 tanzaniske jernbaneselskaber om jernbaneinfrastruktur og overbygning, i høj grad bidrog til den positive udvikling af Tanzanias jernbaneselskabs erfaring og kompetence.

Under mødet blev potentielle områder for samarbejde, erfaringsudveksling, uddannelse og rådgivning inden for jernbaneområdet mellem de to jernbaneorganisationer drøftet, og der blev givet information om de igangværende og planlagte projekter i Tanzania.

TCDD vicegeneraldirektør Metin Akbaş og hans følge besøgte et teknisk besøg på IIala Project Site og Darüsselam-Morogoro SGR Line.

Tanzanias første linjefunktion på 1.435, jernbane- og signallinje (ERTMS Level-2), og linjekonstruktionen, der består af 202 km mellem Dar es Salaam og Morogoro og 336 km mellem Morogoro og Makutupora, er foretaget af det tyrkiske kontraherende selskab. . Den første del af linjen under opførelse er planlagt til at blive taget i brug i 538. Forretningsåbning i forbindelse med igangsættelse af test og idriftsættelse, drift og drift, vedligeholdelse, træning, mentoring / tilsyn i Republikken Tyrkiets statsbaner vil yde støtte til Tanzania Railway Corporation.

TCDD vicegeneraldirektør og den ledsagende tekst Akbas besøgte også Tyrkiets ambassade i Dar es Salaam, ambassadør afholdt et møde med vicegeneralsekretær frigivelse 2.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer