Tesla bygger en ny fabrik i Kina til Supercharge-søjler

tesla bygger en ny fabrik i Kina til overladning af søjler
tesla bygger en ny fabrik i Kina til overladning af søjler

Tesla, der etablerede sit første produktionsanlæg uden for USA i Kina, er nu begyndt at tilføje et nyt anlæg til produktion af opladere. Den nye fabrik, som forventes at være i drift i 2021, vil give Tesla-gruppen mulighed for at udvide sit net til kompressorer.


Tesla, der etablerede sit første produktionsanlæg uden for USA i Kina, er nu begyndt at tilføje et nyt anlæg til produktion af opladere. Den nye fabrik, som forventes at være i drift i 2021, vil give Tesla-gruppen mulighed for at udvide sit net til kompressorer.

Ud over Teslas produktion af biler har det også fremstillet hurtigopladningssøjler placeret på stationer siden 2012. Opladere, der hidtil er fremstillet på sin fabrik i Fremont, Californien, vil snart blive produceret i Kina. Tesla er ved at afslutte sine kontakter med myndighederne om opførelse af dette anlæg ...

En investering på 2021 millioner yuan (42 millioner dollars) vil blive foretaget til fabrikken, der vil blive bygget nær Teslas gigantfabrik i Shanghai, kaldet 'gigafactory', og starter produktionen i februar 5,36. Ifølge et dokument indsendt af Tesla-ledere til de kinesiske myndigheder vil denne nye facilitet producere 10 tusind superchargers hvert år. Det er ikke tilfældigt for Tesla, at Kina blev valgt til dette nye produktionsanlæg. Kina, betragtet som et nøglemarked af producenten, er et land, der fortjener at være omdrejningspunktet for alle vigtige udvidelser med en befolkning på 1,4 mia.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer