Toyota åbner videokommunikationslinje for hørehæmmede

Toyota hørehæmmet visuel kommunikationslinje Acti
Toyota hørehæmmet visuel kommunikationslinje Acti

Toyota Turkey Marketing and Sales Co., Ltd. En første høring blev åbnet ved at udføre videokommunikationslinjen, hvilket giver mulighed for at tale gennem tegnsprogstjenester for handicappede i Tyrkiet.


Hørehæmmede forbrugere kan således informeres på Toyotas hjemmeside. http://www.toyota.com.tr/engelsiziletisimhatti De vil være i stand til hurtigt at nå "Barrierefri kommunikationslinje" fra linket og modtage alle former for information om Toyota og dets modeller og kun løse mulige problemer af de ansatte, der leverer service med tegnsprog. En medarbejder med nedsat hørelse blev også ansat til denne innovative praksis med det formål at fjerne barrierer hos Toyota.

Toyota skiller sig ud med den værdi, den tillægger menneskelivet, og beviste endnu en gang, at den står ved sine handicappede kunder. Toyota, som har etableret en særlig kommunikationslinje for hørehæmmede, meddelte tidligere, at de startede regler for dem med forskellige handicap i alle sine forhandlere. Toyota arbejder også på at gøre hjemmesiden egnet til synshandicappede.

Et af de første skridt til "mobilitet"

Toyota, der annoncerede, at de lancerede "Start Your Impossible" -kampagnen for at realisere en verden, hvor alle fra 7 til 77 bevæger sig frit med "mobilitetsløsninger" inden for rammerne af den historiske forståelse af "forandring og transformation" i de sidste uger, demonstrerede et af de første eksempler på dette med "Barrierefri kommunikationslinje". .

Ud over at være en bilvirksomhed tager Toyota også skridt til at omdanne sig til en "mobilitetsvirksomhed", der producerer alle mulige løsninger med avancerede teknologiprodukter til samfund. I denne retning; Det sigter mod at levere produkter med højteknologi, der gør det muligt for handicappede, bevægelseshæmmede på grund af deres sygdomme, ældre og alle individer, fra den mindste til den ældste, at bevæge sig frit, komfortabelt og med glæde. Desuden er også Toyota Turkey Marketing and Sales Co., Ltd. Inden for virksomheden udføres 360 graders omfattende aktiviteter for handicappede.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer