Tyrkiets første kernekraftværk, der dyrkes 2023

turkiyenin går i drift i det første atomkraftværk
turkiyenin går i drift i det første atomkraftværk

Akkuyu Nuclear AŞ Første vicegeneraldirektør og byggedirektør Sergey Butskikh erklærede, at arbejderne på Akkuyu Nuclear Power Plant (NGS), som er under opførelse i Mersin, skrider frem i henhold til tidsplanen, og vi arbejder hårdt på at færdiggøre den første enhed inden 2023. sagde.


Det vigtigste udstyr til den første enhed af Akkuyu NGS, Reactor Vessel, blev leveret til byggepladsen efter at have kørt 3000 km. Reaktorfartøjet er et stort udstyr, hvori nukleare brændstoffer placeres under drift, og nukleare reaktioner udføres under højt tryk og temperatur.

Produktionen af ​​reaktorfartøjet, der er 330 ton i vægt, 4,5 meter i diameter og 12 meter i højden, blev afsluttet af Atomenergomash AEM-Teknoloji på omkring 3 år. Under produktionen af ​​Reactor Vessel blev der udført mere end 750 produktionsoperationer. Reaktorfartøjet og dele af Akkuyu NGS har med succes bestået mere end 300 kvalitetskontroltest i forskellige produktionsfaser. Reaktorfartøjet blev leveret fra havnen ved Tsimlyan-dæmningen i Atommash-produktionsanlægget til Doğu Cargo Terminal i Akkuyu NGS-feltet inden for 20 dage.

Første vicegeneraldirektør - NGS Construction Works Director Sergey Butskikh om emnet; ”Bygge- og monteringsarbejder udføres meget aktivt på Akkuyu NGS-stedet. I den første kraftenhed blev der installeret nogle vigtige strukturelle elementer såsom det andet lag af den indre beskyttelsesskal, udkragningsbjælke og støttebjælke, kerneholderen og reaktorskærmen blev anbragt i deres designede positioner. Hovedudstyret leveres til marken i henhold til tidsplanen. I slutningen af ​​september blev fire dampgeneratorer, der skulle bruges i den første enhed, bragt til East Cargo Terminal, og i dag modtager vi Reactor Container, hjertet i den første enhed. med push- og supportcirkelreaktorbeholder, AEM-Technologies Inc. 'her fra Atommash-filialer i Volgodonsk, nemlig Tyrkiets første atomkraftværk i Akkuyu, som var domineret af gulv omkring 3 tusind kilometer veje. Når alle de nødvendige toldprocedurer er afsluttet, vil Reactor Fartøjet blive underlagt indgangskontrol ”.

Reaktorfartøjet vil være adgangskontrolleret i overensstemmelse med alle lovgivningsmæssige krav. En særlig kommission, der er oprettet til dette formål, vil kontrollere design og relevant kvalitets- og produktionsdokumentation for reaktorfartøjet og udføre detaljerede kontroller ved hjælp af forskellige måleinstrumenter. Efter disse faser sendes reaktorfartøjet til montering.

Derudover gennemførte Nuclear Regulatory Authority (NDK) og uafhængige revisionsorganisationer autoriseret af NDK inspektions- og overvågningsaktiviteter i alle produktionsfaser af reaktorcontaineren på Atommash-produktionsfaciliteter. Ligeledes vil alle aktiviteter, der skal udføres i marken, blive revideret inden for rammerne af den revisionsplan, der er fastlagt af NDK og de af NDK bemyndigede revisionsinstitutioner.

Sidste måned blev fire dampgeneratorer bragt fra fabrikken i Atommash til den første kraftenhed.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer