TürkTraktör producerer 1 million traktor karosseri

millionte traktorkrop fra turktraktor
millionte traktorkrop fra turktraktor

Tyrkiets traktorer TürkTraktör, der er førende på markedet for indenlandsk produktion, transmission, gearkasse, karrosseri bestående af traktorgearkasse og hydraulisk lift har produceret sin 1 millionste.


Tyrkiet tilbød landmænd med traktorer med mærke Case IH og New Holland, uafbrudt markedsledelse i at transportere TürkTraktör til 14 år, traktorhuset med kraftproduktion i den indenlandske produktion nåede op på 1 million enheder.

TürkTraktör skiller sig ud som det eneste firma på markedet med en lokal produktionshastighed på mere end 90% og er også den eneste producent i branchen, der har fleksibiliteten til at producere karosserier, der er egnede til traktorer med en bred vifte af kapaciteter fra 48 hk til 140 hk.

Vi støtter både indenlandsk produktion og national økonomi med vores produktionskraft.

I Tyrkiet sagde han, at siden hans produktion af traktor karosseri fra 1973 TürkTraktör Produktion fra vicegeneraldirektør for Nabi Dogan Özdöngül, fandt han følgende beskrivelse af omfanget af produktionen af ​​karrosseriet 1 million: "Som de mest etablerede virksomheder i bilsektoren fortsætter vi med at støtte vores landmænd til udviklingen af ​​landets landbrug. Vi holder indenlandsk produktion blandt vores højeste prioriteter. Med vores høje produktionskapacitet arbejder vi hårdt på at fortsætte vores bidrag til den nationale økonomi. Vi fremstiller og eksporterer vores egen motor. I dag demonstrerer vi vores produktionskraft med de kroppe, at vi producerer 1 million af dem, og vi er stolte af vores bidrag til både vores kunder og økonomien. Vi støtter vores lands udenrigshandelspotentiale med de kufferter, vi eksporterer, ligesom med vores traktorer.

Jeg vil gerne sige, at vi er vores globale forretningspartner CNH Industrial såvel som vores indenlandske succeser, at vi er det anlæg, der fremstiller verdens største organ. Den 1 millionste traktor karosseri har været en vigtig kilde til motivation for vores arbejde for at fremme vores succes.

TürkTraktör fortsætter med at tilbyde de produkter, der er nødvendige på markedet, med fordelene ved indenlandsk produktion med New Holland og Case-mærket rendegraver-konstruktionsmaskiner, som det startede indenlandsk produktion i begyndelsen af ​​dette år ud over traktor, motor og karrosseri med sine investeringer.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer