Uddannelse fortsætter inden i produktionen

uddannelse vil fortsætte i produktion
uddannelse vil fortsætte i produktion

I samarbejde med Eskişehir Chamber of Industry (ESO) og Anadolu University vil Eskişehir Vocational School-studerende gennemføre en betydelig del af deres uddannelse i produktion. I denne sammenhæng har ESO-præsident Celalettin Kesikbaş og Anadolu University-rektor Prof. Dr. Fuat Erdal underskrev det.


Med protokollen, der gør det muligt for Eskişehir Vocational High School-studerende at gennemføre det sidste semester af deres 4-semesteruddannelse hos ESO-medlemsvirksomheder, vil de studerende have mulighed for at blande teoretisk viden med praksis og have mulighed for at lære den sektor, de er uddannet i, nærmere at kende.

Under underskrivelsesceremonien i Eskişehir Chamber of Industry, ESOs næstformænd Sinan Özeçoğlu, Fatih Düş, ESO's bestyrelsesmedlem Gürhan Albayrak og Anadolu University Viserektor Prof. Dr. Fatih Temizel, direktør for Eskişehir Vocational School Prof. Dr. Aslı Afşar var også involveret.

Åbner nye horisonter

I forbindelse med protokolceremonien understregede ESO's præsident Celalettin Kesikbaş vigtigheden af, at studerende er i kontakt med branchen, mens de er i uddannelse, og sagde: ”Vores unge bør trænes som kvalificerede personer, der ved, hvordan de kan anvende nutidens teknologier. Det faktum, at vores unge, der vil deltage i produktionen af ​​vores land, udfører praktikophold i vores industrianlæg åbner nye horisonter for dem. "Hvis vi skal konkurrere med verden, har vi brug for en udstyret generation."

Vil tilføre værdi

At udtrykke, at den fremstillede protokol er et seriøst skridt i integrationen af ​​universitetet og byen, Anadolu University Rector Prof. Dr. Fuat Erdal sagde, at der på denne måde tilføjes social, kulturel og økonomisk værdi til byen, og studerende får mulighed for at lære erhvervslivet at kende. Erdal sagde, ”Forsikringen af ​​vores studerende, der er inkluderet i ansøgningen om 3 + 1-uddannelsesmodel til arbejdspladsuddannelse, foretages af universitetet, og virksomhederne påtager sig studerendes mad- og rejseudgifter. ”Programmet kan revideres i henhold til epidemiens forløb,” sagde han.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer