En gennemgang fra præsident Çetin Akın i tre forskellige punkter

undersøgelse på tre forskellige punkter fra præsidentens cetin beslægtede
undersøgelse på tre forskellige punkter fra præsidentens cetin beslægtede

Turgutlu borgmester Ali Cetin, Tyrkiets statsbaner (TCDD) 3. İstasyonaltı med stedfortrædende regionchef Cüneyt Can og foretog observationer på Caravan Road med kvarterer i Albayrak.


Borgmester Çetin Akın, TCDD 3. regionale vicechef Cüneyt Can, İstasyonaltı Nabolagsovermand Orhan Kaya, Albayrak Nabolagsovermand Yalçın Sertel foretog evalueringer af de arbejder, der skal udføres omkring jernbanen i İstasyonaltı og Albayrak Nabolag.

Efter evalueringerne i İstasyonaltı og Albayrak kvarterer undersøgte borgmester Çetin Akın og TCDD 3. regionale vicedirektør Cüneyt Can, der gik til Kervanyolu, overfarts- og fodgængerundergrundsarbejder på Kervanyolu af TCDD 3. regionale direktorat. Præsident Çetin Akın og TCDD 3. regionale vicedirektør Cüneyt Can modtog information fra holdene om den seneste status for værkerne.

İstasyonaltı og Albayrak-kvarteret med Cetin-præsident afgav en erklæring om undersøgelsen i Caravan Road Akin, "Republikken Tyrkiets statsbaner 3. Viceadministrerende regiondirektør Cüneyt Can, İstasyonaltı-kvarterets leder Hr. Orhan Kaya, Albayrak-kvarterets leder af Yalcin Sertel med İstasyonaltı og Albayrak-kvarteret i vores arbejde, der skal transporteres rundt Vi foretog evalueringer. Derudover undersøgte vi TCDD 3. regionale direktorat over- og fodgængerundergrundsarbejder på Kervanyolu, og vi modtog oplysninger om værkerne fra vores teams. Vi vil fortsætte med at arbejde i samarbejde med alle relevante institutioner og organisationer for vores Turgut ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer