Wet Wipe Giant Sapro trådte ind i e-handel

wet wipe kæmpe sapro er trådt ind i e-handel
wet wipe kæmpe sapro er trådt ind i e-handel

Produktion af vådservietter er en af ​​de førende virksomheder i Tyrkiet og Europa. I værdsættelse gik hygiejneprodukter til begge pandemiperioder ind i e-handel med stigende interesse for online shopping. Sapros eget mærke `` Humle '' produkter udviklede sig i to kategorier som desinfektionsmiddel og antibakterielt http://www.hops.com.tr Salget på adressen tiltrækker stor opmærksomhed.


Produktion af vådservietter i Tyrkiet og Europa, en af ​​de førende virksomheder. I værdsættelse tog hygiejneprodukter et stærkt skridt i e-handel i denne periode, der havde set en stor efterspørgsel.

Startede udsendelsen i oktober http://www.hops.com.tr På hjemmesiden blev alle Sapros "Hops Plus" -produkter, der tilbyder effektive løsninger mod vira, svampe og bakterier, og "Hops" -produkter sat til salg. De solgte produkter inkluderer håndserviettserviettservietter, antibakterielle våde håndklæder, rengøringsservietter til briller og enkeltkoloniservietter.

Understreger, at hjemmesiden er et vigtigt redskab til levering af produkter til slutforbrugeren, sagde Sapro vicegeneraldirektør Murat Gönül: ”De to mest voksende sektorer i pandemiperioden var e-handel på grund af dem, der ønsker at shoppe med hygiejneprodukter uden at forlade deres hjem. Da vi er en af ​​de førende producenter af vådservietter i landet, flyttede vi vores hygiejneprodukter online ”.

Gönül sagde, at salget har været godt, selvom det kun er en måned, ”Vi planlægger at øge vores produktsortiment i den nærmeste fremtid. Vi vil også sælge vores nye produkter, som vi udfører F & U-arbejde for ”.

Der er også salg på online shoppingwebsteder

Hops Plus og Hops-mærkevarer kan fås fra online shoppingwebsteder trendyol.com, n11.com og Hepsiburada.com samt mærkewebstedet.

Covidien counter-19A, den nye Hops Plus Hand and Surface Desinfectant Wipes tilbyder en effektiv løsning til 1 procent i de første minutter, et af Tyrkiets mest F & U-investeringsfirmaer, som blev udviklet med hjælp fra eksperter i forståelse af struktur.

De nye produkter, der giver virucid virkning og beskyttelse mod vira og bakteriedræbende svampe mod bakterier, er formuleret i det pH-område, der er kompatibelt med huden. Det er også bevist af eksperter, at Hops Plus håndserviettservietter og overfladesinfektionsmiddel, som er effektive mod gram (+) og gram (-) bakterier, ikke forårsager irritation på huden.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer