Åben uddannelse Middle School og High School eksamener udsat

acikogretim-eksamen i mellem- og gymnasium er blevet udsat
acikogretim-eksamen i mellem- og gymnasium er blevet udsat

Den åbne uddannelse gymnasium og gymnasium eksamen og titelændringseksamen for den centrale og provinsielle organisation under Ministeriet for National Uddannelse blev udsat til et senere tidspunkt inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger.


Erklæringen fra Ministeriet for National Uddannelse er som følger; ”De åbne uddannelser i gymnasiet og gymnasiet, der afholdes lørdag den 5. december 2020 og søndagen den 6. december 2020, og undersøgelsen af ​​den centrale og provinsielle organisation under Ministeriet for National Uddannelse blev udsat til et senere tidspunkt inden for rammerne af Kovid-19-foranstaltningerne.

De ordninger, der skal foretages i kalenderen for de relevante eksamener, meddeles særskilt. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer