10 fly om ugen lander i Kayseri for Erciyes

Om en uge lander flyet i Kayseri til Erciyes
Om en uge lander flyet i Kayseri til Erciyes

Kayseri Metropolitan Municipality Erciyes A.Ş. Bestyrelsesformand Dr. Murat Cahid Cıngı sagde, ”Hvis der ikke er noget tilbageslag eller en overraskelse, lander næsten 10 fly i Kayseri i de kommende dage. "Udenlandske turister kommer fra udlandet med 10 fly."


Kayseri Metropolitan Municipality Erciyes A.Ş. Bestyrelsesformand Dr. Murat Cahid Cıngı afholdt en pressekonference om den seneste situation i Erciyes Ski Center og de pandemiske foranstaltninger, der blev truffet inden den nye vintersæson.

GAMLE SOVJETLANDE VENDER RUTEN TIL ERCIYES

Cıngı, der sagde, at verdensdagsordenen er blevet rystet af pandemien i omkring 9 måneder, og at hele verden har afprøvet en meget seriøs test for, hvordan man kan bekæmpe denne onde sygdom, og at der er gjort meget intensivt arbejde, ”Vi håber, at vi får en meget god og travl sæson i år som Erciyes Ski Center Det gør vi. På grund af pandemien kom det tidligere sovjetiske marked, der ikke vil være i stand til at gå til alpine lande og ikke kan besøge disse lande inden for rammerne af foranstaltninger såsom begrænsning af luftrum og rejsebarrierer, til Erciyes med stor interesse. Vi holdt møder med mange operatører og agenturer hele sommeren. Disse gæster foretog deres reservationer fra hotellerne i vores centrum og i Erciyes ”.

INTERNATIONALE LUFTLINJER FOR DE LANDE, DER OGSÅ LANSEREDE DIREKTE PLANLÆGGEDE FLYREJSER TIL KAYSERİ

Præsident Dr. Om at udenlandske turister vil begynde at komme fra udlandet i de kommende dage, fortsatte Murat Cahid Cıngı sine ord som følger: ”Hvis der ikke er noget tilbageslag eller overraskelse, lander næsten 10 fly i Kayseri i de kommende dage. Udenlandske turister kommer fra udlandet med 10 fly. De fleste af disse er charterfly, som vi kalder charter. Derudover blev den placeret på ruteflyvninger fra Kiev, Odessa, Moskva og Kayseri. Med andre ord kan en borger i Kayseri købe sin billet og gå til Moskva eller Kiev eller Odessa med direkte fly. Denne udvikling er meget vigtige milepæle for vores by. Denne udvikling er den udvikling, der opnås udelukkende takket være Erciyes Tourism Center. Du følger også nøje, Erciyes A.Ş. har udført sine salgsfremmende og marketingaktiviteter i landet, siden det startede i vinteren 2012 og har ikke forsømt i udlandet. Vi har nået mange dele af verden, deltaget i messer og gennemført intensive marketingaktiviteter i lande som Rusland, Ukraine og Polen, især i de tidligere sovjetiske lande. Med partnerne der har vi været i stand til at bringe udenlandske turister til Erciyes med charterfly siden 2017. Takket være denne stigning og interessen og interessen for Erciyes er de internationale flyselskaber i disse lande begyndt at bringe gæster til Kayseri med direkte rutefly. Dette år blev registreret som en vigtig udvikling. "

SIKKER FORRETNINGSCERTIFIKAT MODTAGET FOR ALLE VIRKSOMHEDER

Cıngı mindede om, at fremtidige gæsters første bekymringer er den covide pandemi, og sagde: ”Vi har truffet pandemiske foranstaltninger her, der vil gøre både vores lokale og udenlandske gæster glade og føle sig i et sikkert miljø. I løbet af sommeren tog vi vores forholdsregler i kampen mod pandemien i Erciyes inden for rammerne af vores regerings beslutninger som planlagt af vores stat. Selvfølgelig vil det ikke være nok for os at gøre skisportsstedet sikkert, for gæsterne vil tilbringe tid på restauranter og caféer, leje ski fra skiudlejningsbutikker og shoppe. Derfor, da det er et socialt område, førte vi alle vores virksomheder på bjerget til at få sikkerhedscertifikater. Vi holdt møder igen og igen. Under ledelse af Kayseri Metropolitan Municipality, Department of Environmental Protection, fik vi også alle vores virksomheder sikre driftscertifikater. Vores hoteller har allerede modtaget sikre turistcertifikater inden for rammerne af de sanktioner, som vores ministerium for turisme har pålagt ”.

Cıngı sagde, at de vil give nye gode nyheder på kort tid, ”Vores bestræbelser på at skabe et 360 graders sikkert miljø i Erciyes er næsten afsluttet. Vi ansøgte fra de internationale standardfirmaer med dokumenterne, der registrerer Erciyes som et sikkert skisportssted, og vi håber, at det vil blive afsluttet på kort tid.

KOVID 19 OBSERVATIONSVÆRELSER OPRETTET

Senere er Erciyes A.Ş. Zafer Akşehirlioğlu, vicegeneraldirektør, holdt en præsentation om de pandemiske foranstaltninger, der blev truffet på Erciyes Ski Center. Akşehirlioğlu sagde, at Erciyes, som er blevet flagskibet for vinterturisme, vil give skielskere en sikker og sund ferie ved at tage alle forholdsregler i processen med at bekæmpe Kovid-19. Med Erciyes Ski Center skiller sig den mest foretrukne destination af lokale og udenlandske turister ud. Vores gondoler og svævebaner er desinficeret siden marts. Febermålinger og kontrol udføres, og siden da fortsætter vores forpligtelse til at maskere. Vi sørger for naturlig ventilation i vores gondoler, hånddesinfektionsmidler og advarselsadvarsler er anbragt, siden indstigning og landing af vores gæster er adskilt, og desinficeringsprocessen udføres, efter at vores gæster ned fra hver gondol. Vi har oprettet et Kovid 19 observationsrum, i tilfælde af mistænkelig situation tager vi det ind i dette rum og dirigerer vores sundhedsteam der. "

TYRKIETS FØRSTE OG KUN DOKUMENTER ELLER med SKI CENTER

Alle undersøgelser, der er udført i Erciyes Ski Center, viser, at skielskere kan have en sikker vinterferie. Tyrkiets første og eneste professionelle bjergadministrationsselskab Kayseri Erciyes Inc. Administreret af Erciyes Ski Resort for at opnå ISO 9001 kvalitetsstyringssystemcertifikat, ISO 10002 kundetilfredshedsstyringssystemcertifikat og IQNet, som er det internationale anerkendelsescertifikat, udstedt af International Standards Organization (ISO) International Certification Association (IQNet) og det tyrkiske standardinstitut (TSE). kvalificerede Tyrkiets første og eneste skisportssted bærer titlen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer