Sundhedsministeriet rekrutterer 12 tusind sundhedspersonale

sundhedsministeriet
sundhedsministeriet

Sundhedsministeriet vil købe 12 tusind kontrakterede sundhedspersonale


1. At blive ansat i provinsenes servicenheder i Sundhedsministeriet inden for anvendelsesområdet for artikel 657 (B) i lov om embedsmænd nr. 4 og artikel 663 / A i lovdekret nr. 45 i henhold til resultatet af undersøgelsen af ​​offentligt personale (KPSS), det samlede antal 12.000 kontrakterede sundhedspersonale vil blive rekrutteret.

2. KPSS-2020/14 præferencevejledningen, som inkluderer de kontrakterede stillinger inden for sundhedspersonale, der kan vælges på sekundæruddannelse, tilknyttet grad og bachelor-niveau og applikationskrav, vil blive offentliggjort på ÖSYM's websted.

3. Kandidater vil være i stand til at foretage deres valg mellem 1. december - 7. december 2020 ved at indtaste deres TR ID-nummer og adgangskode på ÖSYM-webstedet i henhold til reglerne i præferencevejledningen. Præferencelisterne, der sendes til ÖSYM eller Sundhedsministeriet via post eller gives i hånden, er ikke gyldige.

4. Fordelingen af ​​de kontrakterede sundhedspersonale efter titel / gren og uddannelsesniveau er vist i tillægget.

Det annonceres for offentligheden.

sundhedsministeriet får tusind sundhedspersonale med kontrakt

sundhedsministeriet får tusind sundhedspersonale med kontrakt

sundhedsministeriet får tusind sundhedspersonale med kontrakt
sundhedsministeriet får tusind sundhedspersonale med kontrakt

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer