72 procent af Rize Artvin lufthavnens infrastrukturværker afsluttet

Procent af rize artvin lufthavnens infrastrukturarbejde afsluttet
Procent af rize artvin lufthavnens infrastrukturarbejde afsluttet

Rize-guvernør Kemal Çeber besøgte Rize-Artvin lufthavn og foretog undersøgelser.


Modtagelse af oplysninger om arbejderne og den seneste situation fra entreprenørfirmaets embedsmænd under undersøgelserne, sagde guvernør Çeber, at opførelsen af ​​Rize-Artvin lufthavn fortsætter hurtigt og sagde: ”Der er mange faser i projektet, og disse faser er sammenkoblet i form af kædeled. Hvert skridt, der tages i denne retning, påvirker også den næste proces. På det tidspunkt, vi er nået, viste alle vores kolleger, der arbejder her, den nødvendige følsomhed og sikrede projektets vellykkede fremskridt.

Procent af rize artvin lufthavnens infrastrukturarbejde afsluttet

I øjeblikket har infrastrukturværker nået 71,3 procent. Med det nyligt tilføjede område blev ca. 100 millioner af påfyldningen, der nåede 77 millioner tons, fremstillet. I overbygningsarbejder opnåede vi 12.5 procent forbedring i fysisk realisering.

Vi har tilføjet et nyt udfyldningsområde til vores projekt med de nyeste arrangementer. Vi ønskede, at dette sted skulle afspejle de sociale og kulturelle karakteristika ved Rize, at være det første sted, hvor dem, der lander i lufthavnen, møder Rize, og dem, der rejser, vil være det sidste synspunkt for Rize. I denne retning, når lufthavnen er færdig, vil det være gavnligt for Rize og regionens handel, turisme og transport.

Procent af rize artvin lufthavnens infrastrukturarbejde afsluttet

Under henvisning til det faktum, at konstruktionen fortsætter i tre skift, sagde Çeber, “Vores 400-600 arbejdere brødre arbejder i overensstemmelse med pandemireglerne med cirka 700 byggemaskiner. I alt blev der produceret 85,5 millioner tons fyldning. Med de nye 600 hektar steg den til 100 millioner tons. Fyldningen af ​​vores 3 tusind meter lange landingsbane blev afsluttet for 2 måneder siden. Alle tunge maskiner pendler der for at afslutte sessionen. Banen er en landingsbane, hvor selv det bredeste kropsfly i verden kan lande. " fandt vurderingen. " brugte udtrykkene.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer