Gelemen Logistics Center Underjordisk vandafvanding og gangbrokonstruktion Tenderesultat

Afløb af det underjordiske vand i logistikcentret og konstruktion af vejen at gå som følge af udbuddet
Afløb af det underjordiske vand i logistikcentret og konstruktion af vejen at gå som følge af udbuddet

Gelemen Logistics Center Underjordisk vandafvanding og gangbrokonstruktion Tenderesultat


4 virksomheder har afgivet bud på bud på Gelemen Logistics Center grundvandsafvanding og gangbrokonstruktion, der koster 2020 TL fra TCDD 455407th Region Procurement Stock Control Directorate (TCDD) 7.876.328,79/40. Joint venture-selskabet med SELVİ YOL + YUSUF EMRAH PEKER med 5.983.749,33 tilbud vandt. 9 virksomheder deltog i udbuddet under grænseværdien.

Udbuddet dækker cirka 100 tons ribbet stålværker, 5473 m3 armeret beton ved hver dosis, 20.000 m2 betonbelægningssten og gulvbelægningsarbejder. Arbejdets varighed er 150 (hundrede og halvtreds) kalenderdage fra stedleveringen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer