Personbegrænsning for İstiklal Street

Ansøgning om personbegrænsning implementeres til Istiklal Street
Ansøgning om personbegrænsning implementeres til Istiklal Street

Praksis med at bringe folks grænser til gader og pladser, som er inkluderet i cirkulæret sendt af indenrigsministeriet inden for rammerne af nye koronavirusforanstaltninger, vil også blive implementeret på Istiklal Street.


Beyoğlu distriktsguvernør Mustafa Demirelli afgav følgende erklæring på sin personlige Twitter-konto vedrørende den trufne beslutning:

”Kære Istanbulitter, inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger, har vi begrænset indgangen til Istiklal Street med beslutningen fra District Hygiene Board for at reducere risikoen for forurening forårsaget af menneskelig tæthed.

Der vil være 7000 mennesker på samme tid på gaden fra Taksim Square-indgangen til Tunnel Square, og hvis densiteten øges, stopper vi indgangene midlertidigt.

På samme tid, fordi gå ansigt til ansigt øger risikoen for forurening, besluttede vi, at sporvognen blev accepteret som midterpunktet, og alle skulle gå til højre. Begrænsningen træder i kraft fra 10.00:XNUMX i morgen.

Vi var nødt til at tage denne beslutning for at reducere risikoen for forurening og gaden være overfyldt. Vi forventer, at alle håndværkere og virksomhedsejere på gaden, vores borgere og alle vores udenlandske gæster byder os velkommen og overholder disse begrænsninger. "

Ansøgning om personbegrænsning implementeres til Istiklal Street
Ansøgning om personbegrænsning implementeres til Istiklal Street

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer