Rejs sundt og sikkert på sporvogne i Kayseri

At rejse i sporvogn i Kayseri er sundt og sikkert
At rejse i sporvogn i Kayseri er sundt og sikkert

Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc., ved at bruge i alt 19 liter desinfektionsmiddel i skinnesystemet under Kovid-13-pandemiprocessen, sikrer, at rejser i skinnesystemkøretøjerne er "sunde og pålidelige".


Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. fortsætter med at investere i borgernes sundhed i pandemiperioden. I denne sammenhæng blev titusindvis af liter desinfektionsmiddel brugt, mens desinfektion blev udført tusinder af gange i både sporvognskøretøjer og stationer.

Hvert køretøj desinficeres dagligt

Transportation Inc. Mens borgerne advares om de foranstaltninger, der skal træffes inden for offentlig transport under Kovid-19-pandemiprocessen, udfører den også de nødvendige rengørings- og desinfektionsprocesser i køretøjerne og stationerne på jernbanesystemet. I den nævnte periode desinficeres 69 jernbanesystemkøretøjer 12 tusind 602 gange, mens hvert køretøj desinficeres dagligt. I denne sammenhæng blev 2 171 desinfektionsprocesser også udført på sporvognsstationer.

Desinfektionsmiddel brugt i mere end 13 tusind liter

Mens skinnesystemet er blevet desinficeret med i alt 19 liter desinfektionsmiddel på grund af Kovid-13, udføres desinfektion hver uge på alle kontorer, fællesarealer og værksteder i institutionen. På den anden side desinficeres maskinfabrikker også hver dag.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer