Atatürk Mansion var vært for 369 tusind 730 turister

Ataturk kosku var vært for tusind turister
Ataturk kosku var vært for tusind turister

Trabzon Metropolitan Kommunes borgmester Murat Zorluoğlu sagde, at Trabzon skiller sig ud med sine naturlige skønheder såvel som kulturelle aktiver og historiske strukturer.


Påpegede, at byen tiltrækker opmærksomhed fra lokale og udenlandske turister i denne sammenhæng, sagde Zorluoğlu, at Atatürk Mansion i Soğuksu District også er en vigtig destination, der er besøgt i byen.

Mest juli og august

Zorluoğlu understregede, at Atatürk-palæet tiltrak opmærksomhed på trods af Kovid-19-processen, og sagde: ”Med normaliseringsprocessen under pandemiske foranstaltninger var vores Atatürk-palæ vært for 11 lokale og udenlandske turister i årets 369-månedersperiode. Vi fik det mest besøgende potentiale i juli og august. Vores by har tjent ca. 730 millioner 2 tusind 119 lira fra disse besøg. I denne sammenhæng mener vi, at vores Atatürk Mansion vil afslutte året med et godt antal med hensyn til besøgende, og at disse tal vil formere sig med den nye turistsæson. "

Atatürk's Mansion

Palæet, hvor Mustafa Kemal Atatürk opholdt sig i byen den 15. september 1924, ligger i fyrreskovene i Soğuksu-distriktet. Forskellige etnografiske værker af møbler, porcelæn, tæpper og Atatürks malerier fra det 19. og 20. århundrede udstilles i palæet.

Den 10. juni 1937, da Atatürk foretog sit tredje og sidste besøg i palæet, besluttede han at præsentere alle sine aktiver for den tyrkiske nation, udarbejdede en liste over sine aktiver og instruerede premierministeriet om at gøre, hvad der var nødvendigt. Med hensyn til Atatürks gave af hans aktiver i sektionen kaldet "Vilrummet" i palæet sagde han: "Jeg lever de lykkeligste øjeblikke i mit liv, som jeg kan huske. Det var bestemt til at gennemføre dette job, som jeg troede for mange år siden, i Trabzon. " Der er et tegn med hans ord.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer