BTS: 'Kina-tog' siges at komme på vejen på fredag, og toget til Kina er ikke det samme

BTS er ikke det samme som gin-toget, det forlod på fredag, og toget til gin
BTS er ikke det samme som gin-toget, det forlod på fredag, og toget til gin

United Transport Workers Union afgav en erklæring om, at toget forsøgte at blive sendt fra Istanbul til Kina, og sagde at toget, der blev vist ved ceremonien, og toget, der kørte til Kina, ikke er det samme.


Erklæringen, som United Transport Workers Union (BTS) ønskede at afgive i BTS Istanbul-afdeling nr. 1 om toget, der blev sendt fra Istanbul til Kina og vendte tilbage til Kina, blev blokeret.

BTS-medlemmer, der ønskede at afgive en erklæring foran fagforeningslokalet inde i Haydarpaşa Station, blev blokeret af politiet og sagde: ”Du kan ikke afgive en pressemeddelelse i den offentlige bygning”, og pressemedlemmer fik ikke lov til at komme ind i filialbygningen. EU-repræsentanter om dette Kadıköy En pressemeddelelse blev afholdt på Iskele-pladsen.

Tal pressemeddelelsen fra BTS;

Minister for transport og infrastruktur og vores folk bliver fortsat bedraget!

Fredag ​​den 04. december 2020 ÇerkezköyDet "bundne" godstog fra Kina til Kina blev sat afsted. Dette godstog blev sendt ud kl. 14.00:XNUMX samme dag fra Istanbul Kazlıçeşme Station med sloganet "Vores første eksporttog til Kina er på vej" og med ceremonier.

Men først og fremmest ÇerkezköyDette tog, der afgik fra Istanbul, rejste i alt cirka 160 km og nåede Istanbul Maltepe og samlede derefter alle flag og bannere på det. Halkalıtil og derfra Çerkezköyblev sendt TILBAGE til. Med andre ord, godstoget, der blev sendt til Kina med en ceremoni, i stedet for at gå til Kina, 160 km tilbage til Tekirdağ /ÇerkezköyDet blev bragt til.

Efter at denne skandale blev afspejlet i pressen og de sociale medier, afgav TCDD Tasimacilik AS en meget uheldig erklæring på de sociale medier om natten lørdag den 05. december 2020 og fornærmede medarbejderne og offentligheden.

I denne erklæring; Til fortoldning "lige før afgang" og yderligere anmodninger fra Kina Halkalı'har været i. " Han fremsatte en modstridende og urealistisk erklæring.

Først og fremmest skal det bemærkes, at; Çerkezköyaf et tog, der kommer til Maltepe, der går gennem rørtunneler Kazlıçeşme og Marmaray, Halkalıtil, så ÇerkezköyAt vende tilbage til Tyrkiet er ikke at "stoppe forbi", men at gå 160 km tilbage. Taşımacılık AŞ's “HalkalıErklæringen om "blev ramt" er urealistisk og har til formål at vildlede offentligheden.

At vildlede transportministeren og vise "togbevægelsesdisken" med uvirkelig information ved hjælp af udtrykket "inden afrejse" til et tog, der har rejst 160 km til Maltepe og startet, er at lege med offentlighedens og transportministerens sind. er at vildlede!

I jernbanernes historie blev der afholdt en ceremoni med deltagelse af transportministeren, den generelle leder af virksomheden, der monopoliserede den privatiserede logistiksektor, den generelle leder af TCDD, den generelle leder af Taşımacılık AŞ og andre bureaukrater, efter at et tog var afgang ved en mellemstation. ikke returneret.

Det er desværre tragisk-sjovt at give vildledende oplysninger om, at der pludselig kom en "presserende" anmodning fra Folkerepublikken Kina om et tog, der satte afsted med en ceremoni og kørte i alt 160 kilometer. Alt dette er både for at latterliggøre folks sind og åbent og endda for at skade jernbanerne. Denne erklæring er også en kriminel klage.

I ingen jernbanelitteratur sendes et tog, der hævdes at være "bundet", ikke uden toldbehandling, dette er en regelovertrædelse. Som en begrundelse for at 160 km skal komme og blive taget 160 km tilbage, det vil sige at rejse 320 km for ingenting; Det er langt fra alvorligt at vise "toldklarering". Derudover toldklarering af det originale China Train, der blev skyndt ud søndag, Halkalı eller Tekirdag ÇerkezköyDet blev bygget i Kocaeli Köseköy Station, ikke i. Med andre ord viste en anden erklæring fra Taşımalık AŞ sig at være uvirkelig.

Hvorfor tog TCDD Taşımacılık AŞ toget fra Maltepe igen for falske udsagn og grunde, der langt fra er alvorlige. ÇerkezköyHan kan stadig ikke forklare, at han blev ført tilbage til.

Transportminister er blevet bedraget og bliver stadig bedraget

Vi ved, at godscontainerne i togets vogne, som blev lanceret fredag ​​som "sendt til Kina", ikke skulle til Kina. Bare for at åbne for transportministeren blev dette tog sat på rejsen, og et tog blev dannet ved at forbinde godsvogne til forskellige destinationer. Dette tog var ikke et kinesisk tog!

Faktisk var godstoget til Kina ikke klar!

TCDD Taşımacılık AŞ fortsætter med at vildlede offentligheden i denne henseende. Togets afgangsdatoer for toget afgik og sendes på fredag ​​adskiller sig fra datoerne for toget, der afgår til Kina søndag. For da emnet blev reflekteret i pressen, blev disse uploads hurtigt afsluttet.

TCDD Tasimacilik AS indrømmede ubevidst denne forskel ved at dele 2 separate togbilleder fra fredag ​​og søndag. Fordi alle containerne i togserien har ændret sig, og det er muligt at forstå det ud fra de fotos, de delte! Med andre ord, belastningen og destinationen for toget, der afgår søndag, og lasten og destinationen for toget, der afgår til ceremonien til udstilling på fredag, er forskellige.

Af hensyn til et show blev folket i Istanbul ofret!

For et tog, der endnu ikke var klar, blev et imaginært tog opfundet for at holde en ”af en eller anden grund ukendt” ceremoni og åbne ministeren, og dermed blev Istanbuls befolkning ofre. Bare af hensyn til dette show Mens de passerede gennem Marmaray tube tunnel, blev 9 Marmaray tog aflyst, 10 Marmaray tog blev forkortet, 9 Marmaray tog blev forsinket i i alt 92 minutter. I en stor metropol som Istanbul er offentligheden blevet ofre på grund af disse forsinkelser, der er skabt for showets skyld, og retten til transport er blevet afbrudt.

I løbet af pandemien er reglerne for social afstand forsvundet på grund af aflysning af tog og forsinkelser i Marmaray.

Resultatet af dette show, som holdes i en situation, hvor social afstand og kapacitetsbegrænsninger pålægges, sygdommen er på sit højeste og timer før udgangsforbud begynder i offentlig transport; "De er store skarer, der samler sig på stationerne på grund af forsinkelserne!" Da disse forsinkelser øger antallet af passagerer, der venter på stationerne eller rejser med toget, og der ikke er nogen social afstand tilbage, er offentlighedens sundhed synligt truet.

At sætte en "lavet tog" -ekspedition af hensyn til showet, bare fordi ministeren åbner, er ikke at tænke på landets interesser.

Hvis bureaukraterne i Taşımacılık AŞ og TCDD Generaldirektorat virkelig tænkte på dette lands interesser, bedragede de transportministeren og sagde: "Følg toget."durmazlar“, De ville ikke beskadige jernbanerne, og de ville ikke forfølge Istanbuls folk på grund af dette show. Sandheden er indlysende, det tog, som transportministeren sendte af sted med at vise en disk på fredag, var en tendens, der ikke gik til Kina og netop blev kompenseret for ceremonien og blev returneret fra Maltepe efter ceremonien.

At fortælle tusinder af mennesker, det vil sige offentligheden som "forræder" ved at tale om offentlighedens gunst, er både meget dårligt, had og hadefuld tale og i modstrid med statslige manerer.

Som vores folk forstår og indser; Af hensyn til politiske shows udføres fiktive værker, disse værker præsenteres for offentligheden med ceremonier, og offentligheden ønskes bedraget. At fremsætte erklæringer for at bedrage offentligheden, især ministeren, bare for at se sød ud for transportministeren og derefter kalde folk "forrædere", når fakta kommer frem, er en forbrydelse i kriminel forstand såvel som et resultat af skyldpsykologien!

Lederne for Taşımacılık AŞ er forpligtet til at afgive erklæringer i overensstemmelse med statens manerer. Ledere, der handlede på anden måde, begik forbrydelser med disse grimme og fornærmende udsagn og reducerede institutionens alvor alvorligt.

De burde indrømme, at Taşımacılık AŞ begik fejltagelser på fredag, at de "tog toget op" til ceremonien, at hovedtoget var på vej søndag på grund af offentligt pres, at meddelelsen, de offentliggjorde offentligheden lørdag aften på sociale medier, ikke afspejler sandheden, de skal undskylde over for offentligheden og trække deres udsagn tilbage.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer