Begrænsning af bus- og sporvognsflyvninger i Eskişehir

Begrænsning af bus- og sporvogntjenester i eskisehir
Begrænsning af bus- og sporvogntjenester i eskisehir

I Eskişehir blev der på grund af de udgangsforbudsbegrænsninger, der skulle anvendes inden for anvendelsesområdet for cirkulæret, der blev udstedt af indenrigsministeriet, foretaget ændringer i flyvninger med offentlig transport.


Eskişehir Metropolitan Municipality annoncerede ændringerne i meddelelsen: ”Mens vores busser fortsætter deres nuværende flyvninger indtil kl. 21.00 på hverdage, vil busforbindelserne blive fortyndet efter kl. 21.00 i betragtning af udgangsforbud. I weekenden fortsætter vores flyvninger mellem 06.00-10.00 og 16.00-21.00 om morgenen til transport af vores borgere, der er inden for undtagelsesområdet. Bortset fra disse timesintervaller vil vores byhospitaler og vores busforbindelser, der er forbundet med hospitaler, fortsætte deres ture fortyndet indtil kl. 23.00. Efter kl. 23.00 kører vores 'Night Ring Line' fra busstationen indtil kl. 06.00.

Lørdage og søndage, hvor der er udgangsforbud, er der ingen busforbindelser til vores landdistrikter og distrikter uden for centrum, og disse busser fortsætter på samme måde på hverdage.

Borgere, der bruger busser i offentlig transport, bedes venligst kontrollere deres ture og tider via nedenstående link.

Borgerne har adgang til opdaterede busplaner på kommunens hjemmeside.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer