BIFA niveauovergang oplyst

van pier beach tilbydes igen offentligheden
van pier beach tilbydes igen offentligheden

Karaman Kommune udfører belysningsarbejder i kvarterets parker i forskellige dele af byen og afsluttede belysningsarbejderne ved den nyligt afsluttede BIFA niveauovergang.


Kommuneteams udfører belysningsarbejder i parker, der ikke havde belysning før, og hvis eksisterende belysning mislykkedes. Holdene udfører vedligeholdelses-, reparations- og renoveringsarbejder samt belysningsarbejde i parkerne, hvor de arbejder på en sundere og mere sikker måde på grund af vinterens ankomst og pandemien. Holdene, der gør parkerne mere sikre og de steder, hvor borgerne kan gå i fred, identificerer de manglende og problematiske parker en efter en og tilbyder dem til borgernes tjeneste ved at foretage vedligeholdelse og reparation inden for en bestemt plan.

BIFA niveauovergang oplyst

De kommunale hold udfører belysningsarbejder i parkerne i byen såvel som i de nødvendige og nybyggede passager. I denne sammenhæng afsluttede holdene, der tidligere udførte belysningsarbejdet i Larende Underpass, belysningsarbejderne i den nyligt afsluttede BIFA Level Crossing.

Boulevarder og veje mere æstetiske og moderne

Kommuneteamene, der udfører renoverings- og indretningsarbejder på mange boulevarder, gader og gader, gør de midterste medianer mere nyttige ved at indsnævre de arbejder, de har udført. Mens de arrangerede medianer er moderniseret med mere æstetiske sten, bliver udsigten til byen samtidig mere visuel med opførelsen af ​​lysstænger.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer