Stor transformation begynder i Yıldırım District of Bursa

Bursas store transformation begynder i distriktet Yildirim
Bursas store transformation begynder i distriktet Yildirim

Bursa Metropolitan Kommune er begyndt at implementere bytransformationsmodellen, som er udarbejdet med det grundlæggende princip om "at tage borgernes hjerter de steder, de bor og hurtigt", i Yiğitler, Esenevler og 75. Yıl Nabolag i Yıldırım. Mens forhandlingerne med modtagerne fortsætter med gennemførelsen af ​​projektet, vil regionen blive renset for ikke-planlagt konstruktion og få et moderne udseende.


Bursa Metropolitan Municipality, der har implementeret projekter, der fører Bursa til fremtiden på alle områder fra transport til infrastruktur, har trykket på knappen for bytransformation, en af ​​de vigtigste dagsordenspunkter i landet efter det sidste jordskælv i Izmir. Metropolitan Kommune, der sigter mod at skabe sikre boligarealer for Bursa-beboere med jordskælvsresistente huse ved at forbedre de fysiske og sociale sammenbrudsområder, der er slidte over tid, startede bytransformationen af ​​Yıldırım, som inkluderer Yiğitler, Esenevler og 75. Yıl Neighborhoods. I den første fase af bytransformationsprojektet, der dækker et samlet areal på 6,19 hektar, bestående af 184 bygninger og 350 regioner, hvor 3 støttemodtagere er placeret, startede forhandlinger med borgere i den første fase på 9425 kvadratmeter. Mens der stadig er 22 bygninger og 62 støttemodtagere i det område, hvor projektet skal gennemføres, vil der i alt blive bygget 7 lejligheder i 3-bloksprojektet, der er planlagt som grund plus 133 etager.

Konvertering på plads

Bursa Metropolitan Municipality vil bringe et eksemplarisk projekt til Bursa med det grundlæggende princip om 'at tage borgernes hjerter og hurtig transformation på de steder, de bor på'. Inden for rammerne af projektet vil modtagerne være i stand til at låne op til 30 procent af deres fremskridtsbetalinger op til kvadratmeter. 3 forskellige betalingsmuligheder vil blive tilbudt til modtagere i projektet. I projektet, der planlægges afsluttet inden for et gennemsnit på 24 måneder, vil modtagerne have ret til 30 procent rabat i kontant betaling på én gang inden for 10 dage efter underskrivelsesdatoen for den endelige kontrakt. Derudover vil betalingerne være i stand til at betale det aktuelle beløb i enkelte rater i højst 24 måneder fra den første måned efter underskrivelsesdatoen for den endelige kontrakt eller under overførelsen af ​​ejendomsret.

På den anden side kan, hvis administrationen godkender det, på anmodning af ejere af fast ejendom inden for projektområdet, bestemmes den risikable bygning inden for rammerne af lov nummer 6306. Bygningsejere, der viser sig at være i fare, vil også kunne drage fordel af udlejningshjælp i henhold til loven.

Transformation starter med Metropolitan

Bursa Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş sagde, at det er på tide at omdanne den gamle by Bursa med sin historiske struktur og sin port til fremtiden. Borgmester Aktaş sagde, at de gik ud ved at sige 'Transformation Starts with the Metropolitan Municipality' for at gøre morgendagen lysere, mere sikker og smukkere, ”Som Metropolitan Municipality starter vi denne proces med en nonprofit-model baseret på gensidigt tillidsforhold med en borgerorienteret tilgang. Det er nu op til vores borgere at gøre bytransformation til muligheder. Vi forventer støtte fra vores borgere til den hurtige implementering af processen mod jordskælvet under hensyntagen til familiemedlemmers, pårørendes og naboers liv i nabolaget, især modtagerne, ”sagde han.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer