Ingen barrierer i transport med barrierefri transportassistent i Kocaeli

levering af det første tidlige varslings- og kommandokontrolsystem til luftforsvar til tskya fra aselsan
levering af det første tidlige varslings- og kommandokontrolsystem til luftforsvar til tskya fra aselsan

Kocaeli Metropolitan Municipality, der har gjort sig bemærket med sine projekter for handicappede, tilføjede en ny til sine projekter. I projektet, der blev udført inden for anvendelsen af ​​smart urbanisme, blev "Accessible Transportation Assistant" oprettet for en sikker rejse for handicappede borgere. Konkurrence organiseret af Unionen af ​​kommuner i Tyrkiet "Bedste projektidé" med tildeling af tilskud på $ 500 tusind "Barrierefri rejseassistent" virksomhedsressourcer uden brug af bevillingsbevilling blev gennemført.

SMART URBAN-ANVENDELSE


Kocaeli Metropolitan Municipality, der har implementeret mange projekter for handicappede og har titlen handicappvenlig kommune, afsluttede et projekt for handicappede. Projektet forberedt til en sikker rejse for handicappede blev gennemført inden for rammerne af Smart urbanism-applikationen. Projektet, som blev udarbejdet af Kocaeli Metropolitan Kommunes handicappede og afdeling for ældre tjenester, blev gennemført af Informationsteknologiafdelingen.

ASSOCIERINGER GØR EVALUERINGER

Under mødet med alle handicappede foreninger i Kocaeli fik foreningens formænd et link til den uhindrede ansøgning om transportassistent. Takket være dette link vil foreninger være i stand til at foretage en evaluering efter download og brug af applikationen på deres telefoner. Som et resultat af disse evalueringer vil der blive foretaget nødvendige forbedringer og vil blive præsenteret til brug for alle borgere.

INGEN HINDRINGER I TRANSPORT

Projektet "Barrierefri transportassistent" blev implementeret med sloganet "Ingen barrierer i transporten" for at drage fordel af offentlig transport ved at give lige muligheder for vores handicappede borgere og gøre Kocaeli let tilgængelig for handicappede borgere. Applikationen, der downloades fra Google Play Butik og App Store, giver lettere adgang og tilgængelighed for personer med handicap til at drage fordel af offentlig transport.

ANSØGNING STARTET I 5 TRIN

Projektet blev oprindeligt implementeret i 5 busser på de 200 buslinjer i TransportationPark (250, 750, 800, 70 og 85/48) under hensyntagen til handicappede borgers brug af offentlig transport. Handicappede borgere, der downloader "Accessible Transportation Assistant" -applikationen på deres telefoner, åbner applikationen, når de stopper. Det markerer stoppestedet, hvor de kommer på bussen, og stoppestedet, hvor de går af. Synshandicappede borgere annoncerer det stop, de vil komme på, og det stop, de vil komme af med en stemmekommando. Meddelelsen åbnet af handicappede borgere via applikationen sendes til den nærmeste buschauffør på ruten via KocaeliKart-systemet.

MEDDELELSE TIL FØREREN

Når chaufføren, der modtager beskeden over KocaeliKart-systemet, stopper, eskorterer han den handicappede borger og fører ham til bussen. Når rejsen starter, informerer "Tilgængelig transportassistent" den handicappede borger langs ruten. Når du nærmer dig det stop, der er angivet af den handicappede borger, informerer applikationen borgeren om det. Når det kommer til stop, tages den handicappede borger ud af bussen ledsaget af buschaufføren.

500 tusind TL-tilskud

Passagerer med et handicappet transportkort eller et ledsagende rejsekort fra Kocaeli Metropolitan Municipality vil være i stand til at bruge applikationen "Accessible Transportation Assistant". I denne sammenhæng vil borgere, der har et af disse kort, straks blive afhørt fra Kocaelikart-databasen. Hvis borgeren har et deaktiveret transportkort eller ledsagende transportkort under afhøringen, bliver applikationen "Tilgængelig transportassistent" tilgængelig. Konkurrence arrangeret af Unionen af ​​kommuner i Tyrkiet "Bedste projektidé" med tildeling af tilskud på $ 500 tusind "Barrierefri rejseassistent" app-virksomhedsressourcer uden brug af bevillingsbevilling blev implementeret.

ANSØGNING UDVIDES

Med "Handicappet transportassistent" sigter det mod at gøre det lettere for synshandicappede, fysisk handicappede og kørestolsbrugere at deltage i det sociale liv ved at udnytte mulighederne for offentlig transport sikkert og uafhængigt. Applikationen "Barrierefri transportassistent" udvides til alle busser, der drives af TransportationPark.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer