Miljøvenligt samarbejdsprojekt om vinterturisme i Erzurum markerer det internationale topmøde

Det miljøvenlige samarbejdsprojekt om vinterturisme i Erzurum markerede det internationale topmøde
Det miljøvenlige samarbejdsprojekt om vinterturisme i Erzurum markerede det internationale topmøde

"Green Winter Tourism Cooperation Project", der blev udført af Erzurum Metropolitan Municipality inden for rammerne af Den Europæiske Unions (EU) City Twinning-program, tiltrak bred opmærksomhed på det internationale topmøde.


Udenrigsministeriet i samordning med formandskabet for Den Europæiske Union, Tyrkiet Unionen af ​​kommuner, Amter Sammenslutning af miljø og urbanisering Ministeriet for lokalregering er begyndt at gennemføre i samarbejde med Generaldirektoratet og 23, der betjener lokalt ledelsesprojekt penge tilskud "Tyrkiet og Den Europæiske Union Mellem City Twinning Project" s ' International Summit 'blev afholdt online i et interaktivt miljø på grund af pandemien.

Inden for programmet står 23 lokale regeringsprojekter, der er oprettet, på en digital platform. Erzurum Metropolitan Municipality deltog i denne vigtige messe med det "miljøvenlige vinterturismesamarbejdsprojekt" udarbejdet inden for rammerne af "City Twinning Program". Mehmet Sekmen, borgmester i Erzurum Metropolitan Municipality, sagde i sin vurdering af emnet, ”International City Twinning Summit organiseret med temaet” Bæredygtig City Twinning ”for at samle lokale regeringsorganisationer fra vores land og EU-medlemslande og for at udvikle lokalt samarbejde med Bansko Vi deltog med 'Green Winter Tourism Cooperation Project', som vi gennemførte sammen.

Vores Metropolitan Kommune oprettede også en digital stand på messen, der blev afholdt online ”. Borgmester Sekmen oplyste, at byens venskabsprogram, der muliggør deling af viden og erfaring og etablerer permanente broer, også blev drøftet tæt på topmødet. I mellemtiden har det gjort i et interaktivt miljø, og de to-dages topmøde-program borgmestre fra Tyrkiet og Den Europæiske Union, højtstående embedsmænd og akademikere deltog i panelet, der blev holdt af institutioner, der har indflydelse på kortlægningsområderne i Europa.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer