Projektet, der vil trække vejret i Turan Güneş Boulevard-trafikken, kommer til liv

Det projekt, der vil ånde trafikken på Turan Gunes Boulevard, kommer til liv
Det projekt, der vil ånde trafikken på Turan Gunes Boulevard, kommer til liv

Ankara Metropolitan Municipality gennemfører enorme transportprojekter i Başkent en efter en. Metropolitan Kommunes borgmester Mansur Yavaş, der samlede hovedstadsborgerne med transportprojekter, der lindrer strømmen af ​​trafik, prioriterer livssikkerhed og forhindrer ulykker, meddelte, at de efter udbuddet vil bygge en overbro foran TRT på Turan Güneş Boulevard og en undergang ved Panora Junction. Præsident Yavaş sagde: "Livsikkerheden for beboerne i Ankara er vores højeste prioritet."


Mansur Yavaş, borgmester i Ankara Metropolitan Municipality, fortsætter med at udføre store projekter inden for transportinfrastrukturen for at sikre sikker og behagelig transport i hovedstaden.

Metropolitan Kommune, der har implementeret transportprojekter designet til at lette bytrafikken en efter en, trykkede på knappen til opførelse af en overbro over TRT på Turan Güneş Boulevard og en undergang ved indgangen til Panora-krydset.

Borgmester i Metropolitan Kommune, Mansur Yavaş, der annoncerede projektet, der vil aflaste trafikken i regionen gennem sine sociale mediekonti, sagde: "Livsikkerheden for befolkningen i Ankara er vores højeste prioritet."

UAVBRUDT TRAFIKTIDSPUNKT BEGYNNER I TO KRÆSNINGER

Borgmester Yavaş meddelte, at de vil afgive bud på opførelsen af ​​TRT Junction og Oran Bridge Interchange den 2. december og sagde, at udbuddet vil blive sendt direkte på ABB TV.

Med dette projekt fremskynder Metropolitan Kommune opførelsen af ​​nye undergange i hovedstaden; TRT vil starte opførelsen af ​​2 afgange og 2 ankomstbroer og 2 afgange og 2 ankomster ved indgangen til Panorama. Panora indgangskrydsundergang og TRT-overbro skal bygges ved to signaliserede kryds på Turan Güneş Boulevard, som er en vigtig hovedarterie.

Da det område, der skal skæres, er et travlt område med hensyn til trafikbehov, vil højre og venstre sving være både sikrere og mere behageligt, og uafbrudt trafikflow vil blive sikret efter gennemførelsen af ​​dette projekt.

TRAFIKTILLID AFSLUTTES I FRA TIMER

Indgangen til Panora Junction Underpass og TRT Overpass Bridge-projektet aflaster den tunge trafik på forbindelsesvejen og afslutter trafikbelastningen, især i spidsbelastningstider.

Institut for Videnskabsanliggender designede også yderligere banekonstruktion for sikkert at bremse og accelerere, når man slutter sig til hovedtrafikken fra krydsningsgrene eller afgår fra hovedtrafikken til krydsgrene.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer