Er der et rejseforbud? Hvem kan rejse under udgangsforbud?

Er der et rejseforbud, vil der blive anvendt nogen bybegrænsede rejsebegrænsninger?
Er der et rejseforbud, vil der blive anvendt nogen bybegrænsede rejsebegrænsninger?

Med cirkulæret fra det tyrkiske indenrigsministerium dateret 30.11.2020 og nummereret E-89780865-153-20076 om udgangsforbudsbegrænsninger, styring af risikoen ved coronavirus (Covid19) -epidemien med hensyn til folkesundhed og offentlig orden, sikring af social isolation, beskyttelse af fysisk afstand og spredning af sygdommen For at holde det under kontrol vil nye begrænsninger, der er inkluderet i tillægget, blive anvendt fra tirsdag den 01.12.2020.


Intercity-rejser er tilladt i obligatoriske situationer, der er specificeret i udgangsforbudets periode og dage inden for rammerne af de relevante begrænsninger. De relevante obligatoriske situationer er reguleret i artiklerne 3 og 3.1 i cirkulæret.

3. Intercity-rejser er tilladt i perioder og dage (anvendes på hverdage og weekender) i følgende obligatoriske situationer.

3.1. Betingelser, der skal betragtes som obligatoriske betingelser;

  • Hvem er udskrevet fra hospitalet, hvor han bliver behandlet og ønsker at vende tilbage til sin oprindelige bopæl, som er blevet henvist til en lægerrapport og / eller tidligere har modtaget en lægeudnævnelse / kontrol,
  • For at deltage i begravelsen af ​​sig selv eller sin ægtefælle, afdøde førstegrads slægtning eller bror eller at ledsage begravelsesoverførslen (maksimalt 4 personer),
  • Dem, der er kommet til byen, de har været i de sidste 5 dage, men ikke har et sted at bo, men ønsker at vende tilbage til deres bopæl (dem, der indsender deres rejsebillet, køretøjets nummerplade, andre dokumenter, der viser deres rejse, information og information),
  • Dem, der vil tage de prøver, der er annonceret af ÖSYM og andre centrale eksamener og deres ledsagere,
  • Der ønsker at afslutte deres militærtjeneste og vende tilbage til deres bosættelser,
  • Et invitation til privat eller offentlig daglig kontrakt,
  • Frigivet fra strafinstitutioner,

I nærværelse af ovennævnte situationer vil vores borgere være i stand til at rejse med offentlig transport eller gennem EBAŞVURU og ALO 199-systemerne fra indenrigsministeriet eller ved at henvende sig direkte til guvernørskabet / distriktsguvernementerne ved at få tilladelse fra rejsetilladelsesrådene.

3.2. Intercity-rejser for personer, der ikke har de ovennævnte undskyldninger, er kun mulige ved at bruge køretøjer med offentlig transport (fly, bus, tog, skib osv.). Tjenestemændene for de offentlige transportbiler, der dokumenterer deres ansættelsesstatus, og billetten, reservationskoden osv., Som de rejser med intercity. Indsendelse med certifikatet er undtaget fra udgangsforbudet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer