Ford Otosan, Tyrkiets første start med at oprette drift af batterisamlingsanlæg

Ford Otosan turkiyenin begyndte de at arbejde for at etablere det første batterimonteringsanlæg
Ford Otosan turkiyenin begyndte de at arbejde for at etablere det første batterimonteringsanlæg

Ford Otosan, de første fuldt elektriske erhvervskøretøjer vil blive produceret i Tyrkiet, Transit Ford E-derefter tage ansvar for produktionen af ​​elektriske køretøjer vil spille en vigtig rolle i transformationen til at annoncere den nye investering. Virksomheden startede arbejdet med at gennemføre investeringen i "Battery Assembly Factory" i Kocaeli Plants, Ford Europas største produktionscenter for erhvervskøretøjer.


Ford Otosan General Manager Haydar Yenigün sagde: ”Som Ford Otosan tager vi vores el-køretøjsproduktion og investeringsindsats i vores Kocaeli Plants et skridt videre med“ Battery Assembly Factory ”. Vi fører den elektriske køretøjs rejse inden for bilindustrien i vores land. Tyrkiet bliver det første og eneste integrerede anlæg til fremstilling af elektriske køretøjer, ”sagde han.

Ford Otosan, den førende virksomhed i den tyrkiske bilindustri, meddelte, at den vil lancere 'Battery Assembly Factory', som er af stor betydning i omdannelsesprocessen til elektriske køretøjer, i Kocaeli inden 2022.

"Med denne investering er vores Kocaeli-anlæg det første og eneste integrerede anlæg til fremstilling af elektriske køretøjer i Tyrkiet"

Ford Otosan General Manager Haydar Yenigün understregede, at Ford er flyttet til et nyt trin inden for rammerne af elektrificeringsstrategi: ”Som Ford Otosan har vi påtaget os et vigtigt ansvar i produktionen af ​​erhvervskøretøjer på vegne af vores land og nået en meget vigtig position i Ford-verdenen med vores tekniske viden. Tyrkiets første og investering i vores elbiler kan kun oplades for at føre til transformation af bilindustrien. Vi startede med Custom PHEV-produktion af erhvervskøretøjer. Vi opnåede for nylig en stor succes ved at tage ansvaret for produktionen af ​​E-Transit, Fords første fuldt elektriske erhvervskøretøj. Nu er vi begyndt at arbejde med at etablere vores fabrik for batterisamling, som blev designet af Ford Otosan ingeniører. Således Kocaeli vores fabrik og vi tog et vigtigt første skridt mod at være et enkelt integreret værktøjsproduktionsanlæg i Tyrkiet. Med vores batteritrin tilføjer vi en ny til vores softwaretekniske muligheder. Med denne vigtige investering udvikler vi hardware- og softwaretest med vores egen teknik ud over batterisamling. Derfor er denne investering ikke kun en gevinst for Ford Otosan, men også for vores land. Jeg tror, ​​at produktionen af ​​elektriske køretøjer, inklusive batteriet, vil yde et meget positivt bidrag til den nationale økonomi i et bredt økosystem og til vores industris, herunder indenlandske leverandørers, konkurrenceevne i verden.

Investeringerne sænkes ikke i 60 år

Ford Otosan i Tyrkiet i 60 år er en banebrydende styrke inden for bilindustrien og bemærkede, at succesen med den første Yenigün, fortsatte han med at sige; "Vi kan med stolthed sige, at uanset omstændighederne uophørligt, samtidig med at vi tilføjer værdi til vores investering i Tyrkiet, er bilindustrien altid 'vi kunne logge ind først. I vores 60-årige rejse; Vi producerede næsten 6 millioner køretøjer i alt og eksporterede dem over hele verden. Vores F & U-styrke i Tyrkiets første indenlandske producerede motorer opnåede vi mange succeser op til ITOY prisvindende lastbil. Vi er blevet Europas største produktionsbase for erhvervskøretøjer. Vi leverer beskæftigelse til tusindvis af familier, vi fortsætter med at sikre, at vi er en virksomhed, der investerer mest i Tyrkiet, vi investerede kun 10 milliarder euro sidste 2,5 år. Ikke kun os, men også vores lands biløkosystem, underindustri og leverandører er vokset og bliver globale med os. Vores lokale produktionsoverførsler har hidtil nået millioner af kunder overalt i verden, og vores fuldelektriske og indenlandske E-transit vil være på europæiske veje i 2022. Jeg er overbevist om, at vi vil opnå betydelig succes med vores investeringer i elbiler, som vi har gjort indtil i dag. "

Ford Otosan-ingeniører påtager sig kritiske processer i batteriproduktion

Tyrkiet er det første fuldt elektriske erhvervskøretøj, der produceres i Ford E-Transit-serien, der tilbyder 67 kWh, 400 volt lithium-ion-batteri med op til 350 km. Den nye fabrik for batterisamling, der sigter mod et integreret operativsystem, vil blive udstyret med de nyeste teknologiproduktionsløsninger, og effektivitet opnås med AGV (intelligente transportsystemer). Ny generation nitte- og svejseteknologier vil blive brugt til at opnå produktkvalitet i høj kvalitet. Et fleksibelt produktionsanlæg med et højt automatiseringsniveau oprettes takket være i alt 8 robotter, 22 på samlebåndet og 30 på sagen produktionslinje. Kamerakontrol foretages med samarbejdende robotter i den teknologiske facilitet.

Batterier vil også blive udsat for sikkerhedstest såsom elektriske tests og luftlækageprøver i de testlaboratorier, der skal oprettes af Ford Otosan. Under denne test, batteripakken; softwarekontrol sker med opladningsniveau, pakke- og celletemperaturkontrol. Med den nye svejseteknologi til koldmetaloverførsel, der anvendes, vil batteri- kabinettets luft- og vandtæthed blive 100% kontrolleret. Med projektions- og 3D-sensorer kaldet 'Light Guide System' kan alle samlingstrin for batteripakken følges. Ud over supportsystemet forhindres mulige produktionsfejl med billedbehandlingskameraer placeret på samarbejdsrobotter.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer