Fungerer Metrobus i Istanbul i weekenden?

Fungerer Metrobus i weekenden i Istanbul
Fungerer Metrobus i weekenden i Istanbul

I weekenden, hvor udgangsforbudet anvendes, arrangerer IETT 3 tusind ture med i alt 200 køretøjer. På metrolinjen vil der være en tur på 28 minutter om dagen og 3 til 1 minutter om natten.


I weekendens udgangsforbud vil alle offentlige transportbiler, der er forbundet med IETT, fortsætte med at tjene på deres egne linjer. Hver linje arbejdes med det mindst mulige rejseinterval. Yderligere flyvninger arrangeres til hospitalets områder. Det vil gøre 600 sejladser med 14 køretøjer hver lørdag og søndag. Derudover opbevares reservekøretøjer i flåden, og øjeblikkelig indgriben vil blive foretaget til de punkter, hvor der er tæthed.

På metrolinjen organiseres 05.00 rejse på 22.00 sekunder i spidsbelastning mellem kl. 17 om morgenen og kl. 1 om ugen. Da rejsen reduceres på grund af weekendbegrænsningen, vil nogle af chaufførerne være ansat i travle timer på hverdage. På denne måde er det planlagt at foretage et gennemsnit på 5 procent flere ture end det normale antal daglige ture.

I weekenden mellem 06.00 og 22.00 om morgenen arrangeres en tur 34 ud af 3 minutter på 1G-linjen og hvert 34. minut på 10BZ-linjen. Mellem 22.00 og 06.00 vil der være 10 flyvning på 1 minutter. Derudover holdes reservekøretøjer på linjen, og øjeblikkelige tætheder griber ind.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer