Kinesiske jernbanes første eksportmærkede apparater afsendt fra Tyrkiet til Istanbul

At transportere varer fra Tyrkiet til den hvide cine syntes først at eksportere vejtoget
At transportere varer fra Tyrkiet til den hvide cine syntes først at eksportere vejtoget

Karaismailoğlu, “Çerkezköy Vores tog, der afgår fra stationen, kører i alt 8 tusind 693 km; Det transporterer sin last til Kina om 2 dage ved at krydse 2 kontinenter, 5 have og 12 lande. "Vores land er blevet det mest strategiske forbindelsespunkt for den midterste korridor fra Beijing til London og Iron Silk Road fra Kasakhstan til vores land."


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, som blev sendt ud i det første tog, afgår fra Tyrkiet til Kina, der eksporterer fra Marmaray-krydset Istanbul.

"Marmaray skaber en uafbrudt forbindelse fra Europa til Asien"

Tale ved ceremonien for det første eksporttog, der når Xi'an (Şiyan) uden afbrydelse fra Istanbul, sagde minister Karaismailoğlu, at eksportrejser til Kina er startet med Marmaray, hvilket skaber en uafbrudt forbindelse fra Europa til Asien. Karaismailoğlu, "Inden vi åbner linjen Baku-Tbilisi-Kars, der forbinder Anatolias Sortehav i de seneste måneder, Tyrkiets største moderniseringsprojekt, tager vi virksomheden til Samsun-Sivas-linjen. Jeg vil endnu en gang minde om tilstedeværelsen af ​​mere først," sagde han.

"En ny æra er begyndt inden for jernbanegodstransport"

Kina, Asien, Europa og Mellemøsten rettet mod oprettelsen forbinder infrastrukturen og transportnetværket af "One Belt One Road Project" minister Karaismailoğlu vurderet som et meget vigtigt projekt, sagde han: "Tyrkiet, Aserbajdsjan og job skabt i Georgien "Toget, der tog sin første flyvning fra Baku til Kars på jernbanelinjen Baku-Tbilisi-Kars, som blev etableret på grundlag af unionen, gav en ny retning til verdens jernbanetransport". Karaismailoğlu tilføjede, at denne linje, der startede sine aktiviteter den 30. oktober 2017, startede en ny æra inden for jernbanegodstransport mellem Asien og Europa.

 "Fragttid mellem Kina og Tyrkiet faldt til 1 dage til 12 måned"

Minister Karaismailoğlu fortsatte med at forklare, at landet har indflydelse på verdens jernbanetransport på kort tid med den proaktive transportpolitik, der blev fulgt: er blevet et strategisk knudepunkt. Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje med godstransporttid mellem Kina og Tyrkiet blev reduceret til 1 dage til 12 måned. Desuden er tiden mellem Fjernasien og Vesteuropa faldet til 18 dage med integrationen af ​​århundredets projekt Marmaray til denne linje.

"Det første eksporttog fører hvidevarer til Kina"

”Vi ser, at vores første eksporttog kører fra Tyrkiet til Kina. Çerkezköy Vi transporterer hvidevarer til Kina i 42 containere på dette første tog, der afgår fra stationen. Vores tog, ruten Tyrkiet-Kina Çerkezköy- Det tager sin internationale afgang fra Ahılkelek station ved at følge Marmaray-Köseköy-Ankara-Sivas-Kars ruten. Det oversøiske spor slutter i henholdsvis byen Georgien-Aserbajdsjan-Kaspiske Havkryds-Kasakhstan og Xi'an. Det rejser i alt 8 tusind 693 km. Det vil levere sin last til Kina om 2 dage ved at krydse 2 kontinenter, 5 have og 12 lande. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer