Glem ikke at definere Denizli Card HES-kode

Glem ikke at definere en Deniz-kortkontokode
Glem ikke at definere en Deniz-kortkontokode

Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. mindede igen om, at "Denizli Cards", der blev brugt i bybusser, skulle integreres med HES-koden for en sundere rejse for borgerne. Indehavere af Denizli-kort kan nemt integrere deres kort med deres HES-koder på hes.denizli.bel.tr.


Denizli Metropolitan Municipality, der regelmæssigt fortsætter sine foranstaltninger mod coronavirus (Kovid-19), mindede endnu en gang om, at borgerne skulle integrere deres "Denizli-kort" med HES-koden for en sundere rejse. I denne sammenhæng lancerede Denizli Metropolitan Municipality adressen hes.denizli.bel.tr for et stykke tid siden for at borgere kunne integrere deres Denizli-kort med HEPP-koder. Indbyggere i Denizli kan nemt integrere HES-koden, der er opnået fra sundhedsministeriets Hayat Eve Sığar-applikation, med Denizli-kortet ved at logge ind på hes.denizli.bel.tr-adressen med deres mobiltelefon, tablet eller computer. Denizli-kortnummer, HEPP-kode, TR-identitetsnummer og efternavn er nok til dette.

Transaktioner foretages også fra kortudfyldningscentre.

For lettere og hurtigere at integrere Denizli-kort, der tilbydes af Denizli Metropolitan Municipality, i offentlig offentlig transport med HEPP-koden, Governorship Station (Former Special Administration) Card Filling Center, Bayramyeri Square Card Filling Center, Bus Station Card Filling Center, Pamukkale University ( PAU) Hospital Filling Center og Denizli Metropolitan Municipality Sports Hall (Gazi Boulevard) Card Filling Center.

Hvordan får man HES-kode?

  • HES-kodesøgning foretages via e-forvaltning. Der klikkes på knappen Ny HES-kode på den side, der åbnes. Den person, som HES-koden skal produceres til, vælges og fortsættes. HES-kodens navn og gyldighedsperiode bestemmes. HES-kodegenerering er afsluttet.
  • Det indgår i afsnittet "HES-kodetransaktioner" i Hayat Eve Sığar-mobilapplikationen. Der klikkes på knappen "Generer HEPP-kode". KODE-brugstid er valgt, og KODE oprettes.
  • Skriv HES, og lad et mellemrum være imellem dem, og skriv TR ID-nummeret, de sidste 4 cifre i TR ID-serienummeret og delingstiden (som antal dage), og send det til 2023 som en kort besked (SMS).

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer